Tulip Inn Oosterhout

Heeft u zin in een ontspannen weekend weg? Of bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst in Noord-Brabant? Dan bent u hier aan het juiste adres! Tulip Inn Oosterhout is ideaal gelegen langs de A27, vlakbij Breda en Tilburg en op een steenworp afstand van de Efteling en Nationaal Park De Biesbosch. Deze centrale ligging maakt ons hotel de perfecte locatie voor zowel een recreatief als een zakelijk verblijf. Lees verder

Heeft u zin in een ontspannen weekend weg? Of bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst in Noord-Brabant? Dan bent u hier aan het juiste adres! Tulip Inn Oosterhout is ideaal gelegen langs de A27, vlakbij Breda en Tilburg en op een steenworp afstand van de Efteling en Nationaal Park De Biesbosch. Deze centrale ligging maakt ons hotel de perfecte locatie voor zowel een recreatief als een zakelijk verblijf.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.