Onderwijs hotel De Rooi Pannen

Fellenoordstraat 93, Breda

Ooit wel eens willen overnachten in een praktijkgebouw wat volledig wordt gerund door studenten? Op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Breda is ons onderwijshotel Groot Arsenaal gevestigd. Op het terrein van de voormalige Seeligkazerne vindt u 16 hotelkamers, 3 conferentieruimtes en 2 onderwijsrestaurants. Onder leiding van verschillende praktijkdocenten brengen de studenten hun kennis en ervaring in de praktijk. U kunt deel uit maken van dit unieke leerproces door gebruik te maken van de faciliteiten in het Groot Arsenaal. Lees verder

Ooit wel eens willen overnachten in een praktijkgebouw wat volledig wordt gerund door studenten? Op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Breda is ons onderwijshotel Groot Arsenaal gevestigd. Op het terrein van de voormalige Seeligkazerne vindt u 16 hotelkamers, 3 conferentieruimtes en 2 onderwijsrestaurants. Onder leiding van verschillende praktijkdocenten brengen de studenten hun kennis en ervaring in de praktijk. U kunt deel uit maken van dit unieke leerproces door gebruik te maken van de faciliteiten in het Groot Arsenaal. De hotelkamers van Groot Arsenaal zijn geclassificeerd in 3 verschillende kamertypes: deluxe kamers, executive kamers en suites. Tevens zijn een aantal kamers ingericht door hotelketens of relaties van De Rooi Pannen Breda. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met bedden van Auping en luxe badkamers.

Tarieven
Deluxe kamer vanaf             € 79,00 per nacht
Executive kamer vanaf        € 99,00 per nacht
Suite vanaf                             € 129,00 per nacht
Ontbijt                                     € 11,50 per persoon

Conferentiemogelijkheden
Op de begane grond van onderwijshotel Groot Arsenaal zijn 3 conferentieruimtes gerealiseerd. 2 conferentieruimtes kunnen aan elkaar gekoppeld worden d.m.v. een uitschuifbaar wandsysteem. De maximale capaciteit bedraagt 90 personen in theateropstelling. Uiteraard zijn er verschillende opstellingen mogelijk in alle conferentiezalen. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, conferentie, training of een andere speciale gelegenheid. Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Front-Office van het hotel via tel. 076-5001880. Naar aanleiding van uw aanvraag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

  • Invalidentoilet, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Terras of binnentuin, WiFi
  • Maestro, Mastercard, Visa