De Wielewaal

Reth 14, Baarle-Nassau

Zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair en grote plaatsen. Dichtbij centrum en bossen. Lees verder

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair. Om privacy te bieden zijn de plaatsen zeer ruim en bijna allemaal afgescheiden met haagjes. De plaatsen hebben 6 of 10 ampère stroom. Tevens is op het gehele terrein gratis WiFi aanwezig. Je kunt dus in jouw eigen kampeermiddel gebruik maken van het gratis draadloos internet.

De camping is levendig, maar toch rustig door de combinatie van een beperkte leeftijdsgroep bij kamperende kinderen en geen seizoenplaatsen. Bij kamperende kinderen geldt een leeftijd t/m 6 jaar. Dat er geen seizoenplaatsen zijn, zorgt ervoor dat er een levendige sfeer hangt met daadwerkelijk kamperende gasten.

De Wielewaal bevindt zich in het toeristisch enclavedorp Baarle-Nassau/Hertog met haar vele terrasjes en winkeltjes. Het gezellige dorpscentrum ligt op loopafstand (ongeveer 1,5 km) en ook het bos ligt dichtbij (200 meter). Kom genieten van het landelijke en bosrijke gebied in en rondom Baarle!

Jac, Els en Jackelien kijken er naar uit jullie te mogen begroeten!

Winnaar Zoover Award Gold 2017
Waardering Zoover 2019: 9,6
Met lof geprezen door de ANWB

Reth 14, 5111 HC Baarle-Nassau

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.