Patisserie Nettur

Reigerstraat 16, Breda

4.9/ 5

Sinds kort ben ik werkzaam in een nieuwe ruimte in Brandpunt, zij zijn gevestigd in het centrum van Breda. In mijn nieuwe ruimte kan ik veel grote machines kwijt die het werk voor mij veel minder arbeidsintensief maken, waardoor ik meer producten in een kortere tijd kan maken. Hierdoor kan ik veel meer gebak maken dan ik voorheen in mijn thuisbakkerij kon. Ik bak hier op bestelling, maar vaak heb ik ook wat gebak of ander lekkers klaar wat je zo mee kunt nemen! Neem hieronder een kijkje in mijn werkplek, midden in het centrum van Breda! Wil je de patisserie in het echt zien of wil je graag mij aan het werk zien? Wandel dan gerust een keertje binnen, ik vertel je graag meer over mijn passie voor Patisserie! Lees verder

Sinds kort ben ik werkzaam in een nieuwe ruimte in Brandpunt, zij zijn gevestigd in het centrum van Breda. In mijn nieuwe ruimte kan ik veel grote machines kwijt die het werk voor mij veel minder arbeidsintensief maken, waardoor ik meer producten in een kortere tijd kan maken. Hierdoor kan ik veel meer gebak maken dan ik voorheen in mijn thuisbakkerij kon. Ik bak hier op bestelling, maar vaak heb ik ook wat gebak of ander lekkers klaar wat je zo mee kunt nemen! Neem hieronder een kijkje in mijn werkplek, midden in het centrum van Breda!

Wil je de patisserie in het echt zien of wil je graag mij aan het werk zien? Wandel dan gerust een keertje binnen, ik vertel je graag meer over mijn passie voor Patisserie!

Menu