Wijnhuis Oktober

Wilhelminastraat 52, Breda

Gevestigd in Breda sinds 1974 en uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel van Breda en omgeving, biedt Wijnhuis Oktober een groot assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Levering geschiedt aan liefhebbers (particulieren) en bedrijfsleven en we fungeren tevens als groothandel naar de horeca met een gespecialiseerd assortiment schenkwijnen. Lees verder

Gevestigd in Breda sinds 1974 en uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel van Breda en omgeving, biedt Wijnhuis Oktober een groot assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Levering geschiedt aan liefhebbers (particulieren) en bedrijfsleven en we fungeren tevens als groothandel naar de horeca met een gespecialiseerd assortiment schenkwijnen.

Als derde generatie uit een wijnkopersgeslacht is de passie voor wijn evident aanwezig. Het is ook deze passie die wij zoeken bij de producenten en leveranciers voor de optimale samenstelling van ons assortiment. Vrijwel iedere fles verlaat onze winkel voorzien van een gedegen advies. De persoonlijke aandacht voor iedere klant biedt de zekerheid van vele uren proefplezier bij u thuis.

Ter ondersteuning van uw keuze worden er met grote regelmaat proeverijen georganiseerd en worden er dagelijks flessen voor u ontkurkt om in ons proeflokaal de "proef op de tong" te nemen, want...

  • Wijn kopen is een zaak van vertrouwen
  • Wij zijn al generaties lang vertrouwd met wijn

De vooraanstaande positie van Wijnhuis Oktober onder wijnminnend Breda is tevens gegroeid door het hoge niveau van service welke wij bieden. Zo wordt uw bestelling vanaf € 85,00 gratis thuisbezorgd door heel Nederland. Er is altijd de mogelijkheid de wijn van uw keuze te proeven of indien een wijn onverhoopt niet voldoet aan uw wensen, deze om te ruilen.