Van Boxtel Verf en Interieur

Willem van Oranjelaan 2, Breda

Verf & interieur van Boxtel biedt een uitgebreid assortiment aan verf, behang raambekleding en alles wat daarbij komt kijken. Decor Special van Boxtel is de meest uitgebreide verfspeciaalzaak van Breda. Naast ons private label zijn hier ook de beste professionele en doe het zelf merken hier te verkrijgen. Naast verf zijn wij ook gesocialiseerd in raambekleding op maat, denk hierbij aan: gordijnen, vouwgordijnen, houten jaloezieën, shutters, rolgordijnen, plise, Duette, aluminium jaloezieën evt. Dit allemaal door onze specialisten opgemeten en gemonteerd. Lees verder

Verf & interieur van Boxtel biedt een uitgebreid assortiment aan verf, behang raambekleding en alles wat daarbij komt kijken.

Decor Special van Boxtel is de meest uitgebreide verfspeciaalzaak van Breda. Naast ons private label zijn hier ook de beste professionele en doe het zelf merken hier te verkrijgen. Naast verf zijn wij ook gesocialiseerd in raambekleding op maat, denk hierbij aan: gordijnen, vouwgordijnen, houten jaloezieën, shutters, rolgordijnen, plise, Duette, aluminium jaloezieën evt. Dit allemaal door onze specialisten opgemeten en gemonteerd.