Van Lange mode

Wilhelminastraat 5, Breda

Van Lange Mode bevindt zich sinds 1992 aan de Wilhelminastraat 5-7 in het gezellige centrum van Breda. Wat begonnen is als een kleine modezaak van Teun van Lange, telg uit een echte confectie-familie, is door hard werken uitgegroeid tot wat het nu is: een stijlvolle winkel van ruim 400 vierkante meter, met een uitgebreide collectie merken voor zowel heren als dames. Lees verder

Van Lange Mode bevindt zich sinds 1992 aan de Wilhelminastraat 5-7 in het gezellige centrum van Breda. Wat begonnen is als een kleine modezaak van Teun van Lange, telg uit een echte confectie-familie, is door hard werken uitgegroeid tot wat het nu is: een stijlvolle winkel van ruim 450 vierkante meter, met een uitgebreide collectie merken voor zowel heren als dames.

Van de hippe designer merken zoals Stone Island, PoloRalph Lauren, C.P. Company tot aan de Italiaanse verfijnde (confectie)merken zoals Lardini, Corneliani en Canali. Ook voor dames hebben we een mooie selectie merken met o.a. Hogan, Woolrich, Cambio, Polo Ralph Lauren, Parajumpers en meer!