Mooi Geknipt | Wat jij kan doen om je kapper te supporten

Dreef 56, Etten-Leur

4.8/ 5

Wat jij nu kan doen om ons te steunen.... Lees verder

MooiGeknipt, de naam staat voor zich!

U wordt geknipt of gekleurd door Merel, Amy of Joy. Merel is in 2010 uitgeroepen tot Europees winnaar van de Rusk Winterchallenge en we hebben de verkiezing van ''Leukste kapsalon van Etten-Leur'' in 2013, 2016, 2017 en 2018 gewonnen!

In de salon met warme uitstraling en persoonlijke aandacht komt u helemaal tot rust.

Neem contact op met ons via website www.mooigeknipt.nl of 076 50 23 186. Wij hopen u snel in onze salon te zien.

PS 1 keer per maand hebben wij een speciale Mannenavond: knippen en/of scheren met een hapje en een drankje en alleen mannenpraat...
De avonden zijn steeds van 18.30-20.30 uur. Kom eens langs!

Corona-Update:

Lieve klanten,

Dinsdagavond 21 april heeft minister-president Mark Rutte in de persconferentie bekendgemaakt dat alle kapsalons gesloten blijven tot 20 mei. Alhoewel ik erop vertrouw dat dit een goede beslissing is, komt het alsnog hard aan.

Dit maakt dus dat we nog langer gesloten moeten blijven. Wij blijven ons hier strikt aan houden. Wel gaan onze hersenen alweer draaien van alle nieuwe ideeën. En hebben we (nóg) meer tijd om de salon mooi te maken voor als we straks weer mogen beginnen...

Maar wat kan jij nou doen om ons te steunen?
- Maak alvast een afspraak voor na 20 mei (onder voorbehoud)
- Geef ons een review op Facebook of Google
- Deel een foto op social media en tag ons daarin
- Koop producten, een verfpakket of cadeaubon
- Beveel ons aan bij een vriend, vriendin of familielid
- Volg ons op social media (link onderaan)
klik hier om direct naar de online shop te gaan. 
  
Ophaalavonden
Op dinsdag- en vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur kan je de bestelde producten en haarverfpakketten komen ophalen in de kapsalon. De uitgifte gebeurt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, zo mogen er dus (maar) 2 klanten tegelijkertijd in de kapsalon aanwezig zijn.
Let op: de kleurtjes worden pas bereid op het moment dat je in de salon bent. Zo kunnen we de kleuring precies afstemmen op jouw wensen.

Afspraken
Had je nu al een afspraak staan? Deze komt uiteraard dus ook te vervallen. Een nieuwe afspraak kan door iedereen zelf worden ingepland via de website op www.mooigeknipt.nl. Dit is uiteraard ook weer onder voorbehoud van ontwikkelingen en/of aanpassingen vanuit de overheid.
En volg je ons al op social media? Hier op posten we bijna dagelijks een update, grappige filmpjes en foto's over van alles en nog wat. Super tof als je ons zou liken en delen!
klik hier voor onze facebook pagina en klik hier voor onze instagram pagina 

Heel veel liefs Merel, Amy en Joy.