9 x lunchen of dineren in de gezellige Veemarktstraat

Vakantie in eigen stad? Ga dan eens lekker lunchen of uiteten bij één van deze zaken! De Veemarktstraat kennen we natuurlijk allemaal door de geweldige winkels die er zitten. Maar ook zitten er in deze straat meerdere goede horecazaken waar je in alle rust kunt genieten van iets lekkers. Lees je mee? 

Vrienden van Jaap

Eén van de huiskamers van de stad, dat is Vrienden van Jaap. Hier kan je terecht voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een goede kop koffie. Je vindt dit gezellige zaakje aan het begin van de Veemarktstraat. Ideaal dus om jouw dagje shoppen hier te beginnen met een lekker bakje koffie!

puick

Bij Puick proef je dat alles echt vers gemaakt is. Plof neer op hun gezellige terras buiten voor de deur of geniet binnen van het gezellige interieur. Puick is geopend van woensdag t/m zondag. Kan je niet kiezen? Ga dan bijvoorbeeld voor de Slow Puick to Share! 

latour

Latour, wie kent het niet? Lunchen, borrelen, een broodje afhalen of ga jij toch voor de lekkere kazen? Hier vind je kwaliteitsproducten waar iedereen van geniet. Als je hier eenmaal geweest bent of als je hier iets afgehaald hebt wil je echt niet meer anders. Dit is heerlijk!

rhodos

Bij Rhodos geniet je van de echte Griekse specialiteiten. Tzatziki, lavraki, mousaka of souflaki? Noem het op en hier hebben ze het! En met mooi weer geniet je er heerlijk in de ruimte binnentuin. Zo ontsnap je even aan de drukte van de binnenstad!

In kannen & kruiken

IKEK is inmiddels een begrip in Breda. Leuk met kleine kinderen en ideaal om een dag(deel) rustig te werken, maar natuurlijk ook om een goede kop koffie te drinken of lekker te lunchen met een vriendin. De kaart is ontzettend uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. En het leuke is dat je hier tegenwoordig ook 's avonds kunt genieten!

de pasta kantine

Op zoek naar een restaurant om neer te ploffen na een dagje shoppen? De Pasta Kantine is hiervoor een echte aanrader! Ze serveren pure Italiaanse gerechten. Denk aan antipasti, pasta's, salades en desserts. En daarbij natuurlijk een heerlijke Italiaanse wijn of iets anders lekkers! 

happy tosti

Happy Tosti is het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. Hier worden de verrukkelijke tosti's namelijk gemaakt én geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking. Ze serveren naast tosti's ook verschillende andere huisgemaakte dingen, zoals limonade, ijsthee en smoothies. Zeker het proberen waard!

de vriendin

Koffie, gebak, lunch en borrel. Dat vind je bij De Vriendin! Het gezellige lunch- en borrelcafé heeft een ruim terras mét uitzicht op de Grote Markt. Een lekker hapje en drankje erbij en de middag is compleet. Ben jij hier al eens geweest? 

brasserie van asperen

De menukaart van Van Asperen is gebaseerd op de Europese keuken. Je vindt hier dus voor ieder wat wils en zelfs een aantal vegan opties mogen niet ontbreken op de kaart. Enne... Ben jij en mosselliefhebber? Sinds kort hebben ze deze ook op de kaart staan!