6x lekker (uit)eten voor Vaderdag

Het is bijna Vaderdag, dus tijd om iets te regelen om jouw vader in het zonnetje te zetten! Wil je hem meenemen voor een lekkere brunch, lunch, proeverij of diner? Of haal je liever iets lekkers in huis zodat jullie thuis samen kunnen genieten? In dit lijstje vind je onze tips!

My dad is my hero!

Whisky & Gin

Voor alle whisky liefhebbende vaders heeft Whisky & Gin de whiskybrunch! De brunch bestaat uit Edradour whiskycake, mini-sandwiches met Occelli Orzo Whiskykaas en Laphroaig whiskyworst, mini-croissants gevuld met whiskymarmelade en de bourbon whiskychips. Natuurlijk wordt al dit lekkers nog vergezeld met 3 glaasjes whisky: een fruitige als aperitief, gevolgd door een keuze uit een Irish, Scottisch of Bourbon coffee en tot slot een robuuste whisky als digestief. Deze whiskybrunch is iedere zaterdag en zondag te boeken vanaf 12:00, voor minimaal 2 personen en kost €37,50 per persoon. Kom je met je vader brunchen op Vaderdag? Dan krijgt je vader een minatuurflesje whisky naar keuze mee naar huis. Het is ook mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen om de brunch op een later moment te nuttigen.

Ingenhousz

Verwen je vader met een heerlijke bier-spijs-proeverij bij Ingenhousz! Tijdens deze proeverij is het heerlijk genieten van een aantal verschillende bieren en een charcuterie plank. Kosten voor de proeverij bedragen €17,50 en reserveren kan door te bellen naar 076-2303030.

Hemels Breda

Verras je vader op vaderdag met een Hemelse bierproeverij! Hemels heeft een super leuk 5-gangen bierpakket samengesteld met bijpassende tapas. Genieten van dit pakket kan thuis of bij Hemels. Als je het pakket afhaalt krijg je 5 bieren met bijpassende tapas hapjes en uitleg. Wil je graag komen genieten van Hemels (bij mooi weer in de tuin)? Dan kun je reserveren van 11:30u tot 13:13u of van 13:30u tot 15:15u en krijg je 3 bieren met tapas en toelichting aan tafel door de bierkenners + 2 biertjes voor thuis. De proeverij kost €29,- per persoon en is te reserveren door te bellen naar 076-5224124 of te mailen naar info@hemelsbreda.nl.


Moeke Ginneken

Op Vaderdag draait het de hele dag om alle vaders bij Moeke. Zet je vader in het zonnetje en verras hem met een gezellige lunch, borrel of diner bij Moeke in het Ginneken! Reserveren kan online.

Smaak Lokaal

Smaak Lokaal heeft een heerlijke ontbijt-/brunchbox samengesteld waarmee jij je vader kunt verrassen op Vaderdag! Deze Vaderdagbox is gevuld met allerlei lekkernijen en is online te bestellen voor €15,-. Je kunt deze dan op zondag 21 juni afhalen bij Smaak Lokaal en je krijgt er dan als extraatje een kistje met een heerlijk biertje en borrelnootjes bij, zodat je vader ook tijdens de borrel nog kan genieten van zijn Vaderdag!

Restaurant Ripasso

Restaurant Ripasso zorgt ervoor dat je thuis heerlijk kunt genieten van een Vaderdagmenu. Op het menu staat een rouleau van 72 uur gegaard buikspek vooraf, een tussengerecht van kabeljauw, zacht gegaarde kalfssukade als hoofdgerecht en tartelette met perzik na. Het menu komt met een eenvoudige beschrijving voor de bereiding en is inclusief een broodje. Kosten bedragen €37,- per persoon en afhalen kan op zondag 21 juni tussen 11 en 13u. Bestellen kan door een appje te sturen naar het nummer 06-13412674.