WIN een 'BREDA Watch' bij Van Gurp Juweliers

In een van de meest authentieke pandjes (1915) op de hoek van de Korte Brugstraat en de Grote Markt in Breda heeft Van Gurp Juweliers zich vijf jaar geleden gevestigd. Na 16 jaar in Waalwijk gedraaid de hebben, werd het voor Leontine en Richard tijd om terug te keren naar de stad waar ze van origine vandaan komen; Breda. Van Gurp is een toegankelijke juwelier met een aanbod waar iedereen blij van wordt; van modern tot klassiek en van kostbaar tot zeer gunstig geprijsd, je vindt hier voor ieder wat wils.  De juwelier heeft tevens een eigen Goudsmidatelier in de kelder, waardoor je hier ook voor het vermaken of repareren van je kostbaarheden terecht kunt.

Naast het mooie en brede aanbod dat je bij Van Gurp Juweliers vindt, ligt er op dit moment een super uniek product in de zaak; de 'BREDA Watch'. Je zou misschien denken dat de producten van dit merk ook ín Breda gefabriceerd worden, maar niets is minder waar! Het merk 'BREDA' is in 2009 gelanceerd in Dallas (TX), en is inmiddels uitgegroeid tot een grote designstudio. Het begon acht jaar geleden als een familie bedrijf en wordt tot aan de dag van vandaag geleid door broers en zussen.

NAMENS VAN GURP JUWELIERS GEVEN WIJ EEN BREDA WATCH weg!

BREDA's kracht ligt in de unieke ervaring om te werken met als doel verscheidenheid van horloges te ontwerpen binnen het bereik van een toegankelijke prijs. Na verloop van tijd heeft het bedrijf methoden, materialen en partnerschappen ontwikkeld die ervoor hebben gezorgd dat de Breda Watch voor een toegankelijke prijs de verkoop in kon gaan. Van Gurp Juweliers verkoopt als eerste in Nederland de horloges van dit prachtige merk. Zo'n 25 verschillende modellen van het merk zijn hier verkrijgbaar; van minimalistische horloges tot échte eyecatchers. 

Benieuwd geworden naar meer? Loop gerust een binnen in de winkel, of neem een kijkje op de webshop van Van Gurp Juweliers.