What the Bock bierfestival in Breda!

Zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober wordt BRACK omgetoverd naar het walhalla voor alle bierliefhebbers onder ons genaamd: What the bock? Kom snel langs om te genieten van de beste bokbiertjes, overheerlijke streetfood gerechten, de lekkerste vinylmuziek van Zwarte Groef en het allerbelangrijkste, een hoop gezelligheid!


Biergarten Breda en Brack gaan de samenwerking aan voor een bokbierfestival in hartje Breda. Dit festival bestaat uit 2 gebieden genaamd de Herfsttuin en de Borrelfabriek met onder andere een vuurkorf, buitenbarretjes, dj's, streetfood en de lekkerste bokbiertjes. Dit mag je niet missen!

Brack is een proeflokaal in de oude fabriekshal in Breda, aan het water kun je genieten van de beste biertjes van brouwerij Bliksem, Ramses en Backer en Rueb. 

Voor alle Bourgondiërs onder ons zijn er tickets te koop voor maar liefst €22,50. Hiermee ben je verzekerd van 6 bokbiertjes, een bierboekje, een stempelkaart en een overheerlijk hapje van het huis. Tickets zijn ook aan de deur te verkrijgen maar OP = OP, dus ben er snel bij!