Vijf hotspots voor de health freaks

Vandaag is het wereld Gezondheidsdag. Dit jaar is het thema voedselveiligheid. We staan vandaag stil bij hoe belangrijk gezond eten is in combinatie met sport. We hebben daarom vijf hotspots voor de echte health freaks op een rijtje gezet!

Eat less sugar, you're sweet enough already!

Smaakwarenhuis
Smaakwarenhuis is een bijzondere winkel met lokale ingrediënten en seizoensgebonden delicatessen uit de Lage Landen. Struin langs diverse counters van de winkel en proef de lekkere verse streekdelicatessen. Van kaas, brood, dagverse maaltijden tot koffie en vruchtensappen. In de keuken van het eetlokaal maken ze dagelijks verse maaltijden, soepen, salades, broodjes en de lekkerste toetjes. In de versafdelingen vind je lokale delicatessen, van rauwmelkse boeren kaas tot gedroogde Brabantse ham, van lokale fruitsappen tot zelf gebakken desembrood. En allerlei heerlijke potjes en flessen vol huisbereide chutney, jams, sauzen van lokale boeren producten.



Gastronoom
De Gastronoom draait om gezondheid en genieten. Je vindt er een groot aanbod natuur- en dieetvoeding, vitamines en voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica, glutenvrije producten en delicatessen.



Wout & Co
WOUT Groenten en Fruit is een echt ambachtelijke winkel voor groenten, fruit en andere lekkere delicatessen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en daardoor vol van smaak. In de winkel word je vriendelijke geholpen door Wout, zijn zoon en gezin.


Run2Day
Al jaren is Run2Day bezeten van de fantastische loopsport, dit gevoel wil Run2Day heel graag overbrengen op de klanten. Ben je een fun-runner of een fanatieke marathonloper, dan word je met uiterste zorg behandeld.
Bij Run2Day Breda krijg je deskundig loopadvies door middel van een videoloopanalyse. Daarnaast vind je er de meeste loopkleding en accessoires. Hoe dan ook, je bent altijd welkom.



Raw Fit
Het concept waar bewegen, fun, gezondheid en voeding onlosmakelijk verbonden zijn. RAWfit gaat terug naar de oorsprong: gezonder en fitter worden op een rauwe, uitdagende en verantwoorde manier. De club in Breda biedt beweging voor jong en oud op een prikkelende en natuurlijke manier aan. Persoonlijke aandacht staat centraal bij RAWfit, je behaalt het beste resultaat als je weet wat en waarom je het doet. RAWfit zet dé gezonde lifestyle neer.