De schoonheidssalon BOOZST is verhuisd!

Heb jij veel aan je hoofd en echt een 'BOOZST' nodig om heerlijk te ontspannen? Dan ben je bij de unieke schoonheidssalon BOOZST in Breda bij het juiste adres. Je kunt je heerlijk laten verwennen door een massage, afgestemd op jouw behoefte onder het genot van een lekkere kruidenthee of een gezonde smoothie. Deze sfeer- en stijlvolle salon is op 1 september verhuisd naar de unieke plek, Buitenplaats 'Lindenborg' in Breda. Benieuwd waarom? Lees verder!


Bij BOOZST wordt in alle rust alles manueel en masserend uitgevoerd. Het draait niet alleen om de fysieke aanrakingen, ze kijken tijdens de behandeling ook naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt. BOOZST bestaat 6 jaar, heeft een mooi klantenbestand opgebouwd en is klaar voor de volgende stap. De eigenaresse Patricia Schaap wilt haar salon uitbreiden, ruimere openingstijden creëren maar wel met de herkenbare kernmerken van BOOZST! De totaalbelevingen, rust, intimiteit, complete ontspanning en een plek waar jij je op je gemak voelt is bij BOOZST!

Patricia Schaap stopt al haar passie, haar zorgzaamheid én haar inlevingsvermogen in de salon. Toen ze BOOZST oprichtte had ze meteen een duidelijk beeld van wat ze wilde neerzetten. Het moest namelijk "een beleving" zijn en een plek waar jij persoonlijk wordt verrast en verwend.

Beauty with a different touch

Het motto van BOOZST is "Beauty with a different touch".  De behandelingen worden afgestemd op jouw huid, wensen en behoeften en er wordt altijd gekeken naar hoe jij geraakt kan worden. Patricia biedt naast gepersonaliseerde schoonheidsspecialiste ook diverse massages. Bij BOOZST kun je genieten van de sfeer in de stijlvol ingerichte salon en is het motto uitgebreid tot "Inspiration with a different touch". Veel mensen raken geïnspireerd en willen de mooie spullen in de salon zelf thuis ook hebben. Daarom is er nu een BOOZST HOME webshop, waar je het thuis gevoel van BOOZST én de "beleving" mee naar huis kunt nemen. Van woonaccessoires tot sieraden, verzorgingsproducten en cadeauartikelen kun je vinden op de website.  


De werkwijze van deze unieke schoonheidssalon in Breda geeft jouw de kleine extra's die 'zomaar' aan de behandelingen worden toegevoegd. Een heerlijke kruidenthee of een gezonde smoothie tussendoor, een voetenbadje tijdens het intakegesprek of een heerlijke voetenmassage terwijl je masker even intrekt. Je wordt bij BOOZST ieder moment verrast. Bij de prachtige nieuwe locatie van BOOZST kun je gemakkelijk parkeren en je heerlijk laten verwennen door het concept Beauty & Wellness waar drukte en snelheid niet bestaat! 

Patricia heeft enorm veel zin in dit nieuwe avontuur en hoopt jullie allemaal te mogen ontvangen op de nieuwe locatie van haar salon. Naast een prive behandeling kun je ook samen met een vriendin/zus of wie dan ook maar genieten van een duo behandeling. Daarbij is het zelfs mogelijk om een lekkere lunch bij te boeken en ultiem te genieten samen! 

Ben jij toe aan rust en een echte 'BOOZST'?  Kom weer lekker in je vel, BOOZST is meer dan alleen maar een schoonheidsbehandeling! Alle behandelingen en meer informatie vind je op de website. Gun jezelf een behandeling bij BOOZST waar je lang profijt van hebt en kom tot rust op de nieuwe locatie!