Vrolijke zwerfkei-actie door vrijwilligers Belcrum Beach

Op zondag 14 februari is de Keienjacht van start gegaan! De vrijwilligers van Belcrum Beach bieden met dit bijzondere project de inwoners van Breda een leuke activiteit in de carnavalsvakantie.


 Inmiddels zijn al ruim 100 keien beschilderd en overal in Breda weggelegd. Jong en oud kan in de stad speuren naar rondzwervende en handgeschilderde keien, of zelf keien schilderen en wegleggen op plekken in Breda. De keien zijn genummerd en hebben de hashtag #keienjacht meegekregen.  

IEDEREEN DRAAGT EEN STEENTJE BIJ!

Hoe werkt het?
De bedoeling is dat je een foto maak van de gevonden kei. Hiervan plaats je een foto op Facebook of op Instagram met de #keienjacht. Vervolgens wordt de kei (eventueel) op een andere plek teruggelegd, waardoor er zwerfkeien door de hele stad komen te liggen.

Wil je zelf ook een kei schilderen en deze toevoegen aan het keitoffe netwerk? Dat kan! Je kunt een gratis nummer opvragen of een keienset aanschaffen. In een set vind je alle benodigdheden om direct aan de slag te kunnen én een consumptiebon van Belcrum Beach voor koffie, thee, limonade of een waterijsje wanneer het strand weer open is! 

Voor meer informatie bekijk de Facebook en Instagram, of stuur een mail naar keienjacht@gmail.com