Vier Hoog Breda: Valentijnsbox voor 2 personen

Zondag 14 februari is het Valentijnsdag, dé dag om samen met je geliefde te genieten van een heerlijk thuisdiner. Vier Hoog biedt een speciale Valentijnsdag dinerbox aan voor slechts €39,50 per box, inclusief een fles bubbels!

Een heerlijk 4-gangen diner voor jouw Valentijn maken? Vier Hoog maakt het mogelijk! Speciaal voor Valentijnsdag biedt Vier Hoog een 4-gangen Valentijns dinerbox aan om jouw geliefde te verassen. 

Wil je deze dag extra speciaal maken? Dan kun je voor €4 een roos inclusief persoonlijke boodschap erbij bestellen. Geef tijdens het bestellen aan dat je hier gebruik van wilt maken en laat in de opmerkingen de persoonlijke boodschap achter. 

Het 4-gangen diner wordt koud geleverd met een uitgebreide bereidingswijze zodat je zelf in de keuken kan gaan staan voor jouw geliefde. Bestellen kan tot vrijdag 12 februari 14:00 uur. Je kunt je bestelling op zondag 14 februari tussen 16:00 en 20:00 uur afhalen of laten bezorgen (alleen in Breda). 

Kan je niet wachten tot Valentijnsdag en heb je de dinerbox liever eerder in huis, neem dan even contact op met Vier Hoog om de mogelijkheden te bespreken. 

Benieuwd naar het menu? Kijk dan snel op de website