Een frisse start voor Doppio Breda!

Doppio is natuurlijk geen onbekende op de Grote Markt van Breda. Maar sinds twee weken heeft Doppio Breda een nieuwe eigenaresse, de maar liefst 'drie-kwart' Italiaanse Elena. Wij gingen bij haar langs om kennis te maken en meer te weten over de nieuwe start voor Doppio. 


De energieke Elena heeft de zaak samen met haar partner overgenomen en zit vol nieuwe ideeën waar we nog niet te veel van mogen verklappen. Elena is zelf deels Italiaans en is dus opgegroeid tussen de beste Italiaanse specialiteiten en espresso’s. Aan kennis over de producten en kwaliteit zal het daarom niet ontbreken. Elena had altijd al de droom om een eigen Italiaanse koffiezaak te hebben met alles er op en er aan. Ze wilde een ontmoetingsplek creëren waar vrienden en familie samen komen en waar ze trots op is. Wanneer dit pand ter overname beschikbaar kwam twijfelde ze geen seconde en ging er gelijk voor. 

Ze heeft 3 (lange) dagen flink verbouwd in de zaak en dat is te zien, wat ziet het er gezellig en fris uit! De vrolijke en lichte kleuren maken de zaak een echte hippe Italiaanse koffiespot. Aan de wand zijn mooie Italiaanse plekken en landschappen te bewonderen. De nieuwe meubels zijn nog onderweg, hierna is het helemaal af. De Italiaanse ontmoetingsplek die Elena wilde creëren is dus zeker weten gelukt. 

Elena houdt ervan om de gasten een echte Italiaanse ervaring te bezorgen en dus net even dat beetje extra te geven. Dit zie je in alles terug, bijvoorbeeld in het glaasje water wat er standaard bij de sterke espresso geserveerd wordt en de nootjes bij de wijnen en (speciaal)bieren. 

Bij Doppio Breda kun je al vroeg terecht voor een lekker ontbijt en een uitgebreide lunch. Zit je lekker na te tafelen op het terras? Elena nodigt je graag uit om de lunch door te trekken tijdens de aperitivo. Vanaf heden serveert Doppio dan ook ‘Antipasti Della Casa’, verse pizza’s, een goed glas wijn en speciaalbieren. Daarnaast serveren zij natuurlijk ook vers gebak en cannoli bij de koffie. 

Doppio Breda is vanaf maandag t/m woensdag open tot 18:00, maar donderdag t/m zondag zelfs tot 21:00 uur open. Zo kun je in het weekend nog langer genieten van de borrel. Daarnaast is Doppio ook geopend voor koffie to-go. 

Openingstijden Doppio Breda:
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00