Uitbreiding RAW Interiors aan de Wilhelminastraat

RAW Interiors heeft onlangs haar winkel aan de Wilhelminastraat uitgebreid, door het voormalige pand van The Gant Store erbij te betrekken. Met de 150m2 extra vloeroppervlak laat RAW nu een breder en exclusiever deel van haar collectie zien. 

RAW Interiors opende haar eerste winkel in 1996 aan het Graaf Hendrik III plein 21-25. In 2006  openende ze een tweede winkel in Den Bosch en in 2014 opende RAW haar winkel aan de Wilhelminastraat. 


"De uitbreiding geeft ons meer ruimte om de exclusieve collectie goed te kunnen tonen", aldus eigenaar Sander. Volgens hem is de collectie het beste te beschrijven als "contemporary", wat zich vertaald in tijdloos design dat warm en stoer is.

PUUR DESIGN MET EEN RUIG RANDJE!

RAW Interiors is echter niet alleen een winkel waar je stoelen, banken, tafels en woonaccessoires kunt kopen. Volgens Sander onderscheidt RAW zich door haar persoonlijke benadering en advies. "We richten ook volledige huizen in en kijken samen met de architect naar de indeling van ruimtes". 

In de toekomst wil RAW Interiors ook de achtertuin bij de winkel betrekken. "We willen dan ook tuinmeubelen gaan aanbieden" legt Sander uit. 

ZITCOMFORTMeubels van Minotti, Meridiani, Sur & Plus, Frigerio Salotti en SOHO Company.

VERLICHTING
Lampen van onder meer Jacco Maris.

ACCESSOIRES
Kunst uit alle windstreken, prachtig glaswerk van Guaxs en veel meer.