Tino's Barbershop in de spotlight!

Mannen opgelet! Via het Youtube kanaal Trendhead kun jij inspiratie op doen en zien hoe Tino van Tino's Barbershop in Breda de vetste kapsels en hipste baarden knipt en scheert.


Tino heeft 30 jaar knipervaring en heeft jarenlang dames- en herenkapsalon Picasso in Breda gerund. Na een aantal jaren met een andere uitdaging bezig te zijn geweest, ging het toch weer kriebelen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en door zijn passie voor New York is zijn interesse uitgegaan naar het authentieke herenkappersvak. Tino is een opleiding begonnen aan Barber Academy The Old School bij Schorem Haarsnijder & Barbier in Rotterdam om zijn barber skills te verfijnen en deze opleiding heeft hij met goed gevolg afgesloten. Sindsdien is Tino's Barber Shop in het centrum van Breda een feit! Al zes jaar lang is hij trotse eigenaar van deze zaak. Tino's Barber shop is de enige echte Old School Barbier in Breda. 

Tino is regelmatig te zien in de YouTube video's van het kanaal Trendheads. In deze video's krijgen mannen stijl en trend advies op het gebied van haar. Eén van de video's van Tino's Barbershop is maar liefs 35.000 keer bekeken. Wil jij dit Youtube filmpje ook bekijken? Klik dan hier!