Tempérà! De nieuwe hotspot in het Ginneken

Aan de Ginnekenweg 230 is afgelopen maand een nieuwe hotspot geopend: Tempérà. Oesters, champagne, een DJ booth en binnenkort een Sunday brunch. Wij mochten alvast binnen kijken! 

Na een verbouwing van 9 maanden is het pand nu volledig in een nieuw jasje gestoken. Bij binnenkomst valt het kleurrijke en mooi afgestemde interieur meteen op. Eigenaar Rik is zelf decorateur, door de jaren heen heeft hij al zijn spullen verzameld en nu komt eindelijk alles samen.

Tempérà staat voor passie, warmte en gezelligheid, precies de gevoelens die je krijgt als je hier binnen stapt. Temperao is kruid/op smaak brengen in het Portugees, iets waar Tempérà voor staat met een uitgebreide kaart aan Mediteranéàn night time cuisine, oesters en ander lekkers. Bij binnenkomst zie je de oesters uitgestald naast de bar. Samen met Champagne zullen oesters een grote rol gaan spelen in Tempérà!

De keuken is tot laat open zodat een etentje kan doorlopen in een echte avond uit. In de zaak is ook een DJ booth terug te vinden, tijdens het weekend zal hier een DJ staan. De booth komt ook goed van pas wanneer Tempérà zal starten met de Sunday brunch.

Lang tafelen, gezelligheid, Mediteranéàn night time cuisine, Zuid-Europeaanse invloeden én invloeden uit het Oosten. Wij kijken er naar uit om hier binnenkort een avond te spenderen! Na een paar proefweekenden is reserveren mogelijk vanaf december.