NIEUW: Tante Pindakaas

Ook zo'n liefhebber van de Indonesische keuken? Shirley, Jessie en Lisa komen elke week met een nieuw authentiek Indonesisch menu voor slechts €10,-. Tante Pindakaas is een nieuw take away concept waar met veel liefde en passie elke donderdag en vrijdag een dagverse maaltijd wordt bereid. 

Shirley is de baas in de keuken, oftewel Tante Pindakaas zelf. Ze is van Indonesische/Nederlandse afkomst en kookt al jaren met passie en plezier voor haar gezin en iedereen die graag aanschuift. Bij haar dochters, Lisa en Jessie, is de liefde voor de Indonesische keuken dan ook met de paplepel ingegoten. Toen ze begonnen met koken voor vrienden en familie merkten ze dat er steeds meer vraag naar was en zo is het balletje gaan rollen. Nu bereiden ze elke donderdag en vrijdag verse maaltijden die zijn af te halen in Breda en Rotterdam.

Lisa is de "pittige tante" van het stel, een out of the box-denker, enorm enthousiast en verantwoordelijk voor de social media. Jessie, ook wel de "gillende keukenmeid", zorgt met oog voor detail voor de nodige puntjes op de i. Door haar creativiteit is zij degene die zorgt voor de finishing touch van jouw maaltijd. 

Elke week staat er weer een nieuw verrassend recept op het menu voor de standaard prijs van €10,-. Wat je kunt verwachten? Nasi Rames, Soto Ayam, Bami Goreng, Ayam Opor, Nasi Kuning en ga zo maar door. Daarnaast kun je nog lekkere huisgemaakte bijgerechten bestellen om je maaltijd helemaal af te maken. Denk aan komkommer in zuur, atjar, sambal of de heerlijke saté die volgens authentiek familierecept wordt gemaakt en tevens de specialiteit is van Shirley. 

Hoe het werkt? Op zaterdag verschijnt een nieuwe maaltijd op de website en socials. Tot dinsdag 12:00 uur kun je deze maaltijden & extra's bestellen. Op donderdag en vrijdag kun je tussen 17:00 en 20:00 uur jouw dagverse opwarmmaaltijd afhalen in Breda of Rotterdam. 

Wist je dat... ze gek zijn op feitjes en regelmatig leuke weetjes delen op Instagram over de Indonesische Keuken. Tante Pindakaas kookt trouwens voor een maximaal aantal dus zorg ervoor dat je op tijd je bestelling door geeft! 

Heb je ook honger gekregen na het zien van deze heerlijke gerechten? Bestellen doe je via de gloednieuwe website www.tantepindakaas.nl