’t Looiershuis Interieurs presenteert nieuwe collectie eetkamer en lounge

'T Looiershuis Interieurs presenteert een nieuwe collectie van lounge en eetkamer meubels. Wanneer je na je favoriete restaurant bezoek of verblijf in de gezellige lobby lounge van je favoriete hotel jezelf afvraagt hoe je deze sfeer thuis kan creëren, bezoek dan ’t Looiershuis Interieurs in Chaam. Door de aandacht te richten op vakmanschap, doordachte details en mooie proporties vormen deze nieuwe designs een statement voor deze ruimtes: ‘Hospitality at Home’. 


Dining Chair Plectrum Seat
Een luxe ronde stoel met armen en wieltjes perfect voor lang natafelen en gezellig borrelen. Vanaf 529 EUR (incl. BTW) in Stofgroep LSA.



Loungebank Bombino 
Het design van de Bombino bank met haar royale bolle zitelementen valt op! Daarnaast zitten de zitelementen ook nog eens heerlijk comfortabel. Er is een 45 corner-element met arm, welke je aan het eind van een opstelling kunt plaatsen en daarmee een bijzondere 45 graden hoek kunt vormen, zoals hier in de showroom. In deze opstelling vanaf 3397 EUR (incl. BTW) in Stofgroep LSA.


Barsofa Jasmijn
Ervaar een chique beleving met deze prachtige barsofa. Je kunt eindeloos veel opstellingen creëeren met de diverse beschikbare elementen. De serie biedt zowel enkele recht als ronde varianten in diverse afwerkingen, stoffen en leder. Door het mixen van verschillende vormen kun je een unieke en gepersonaliseerde eetruimte ontwerpen. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Vanaf 3845 EUR (incl. BTW) voor een half ronde bank van Ø 250cm in Stofgroep collectie Boutique.



Loungebank Zico
De Zico van Passe Partout is een luxe bank met een heerlijke zit die je kunt verrijken met ‘Memory Comfort’ traagschuim, en waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende poten. Het Trapezium element bied je de mogelijkheid een aparte vorm qua opstelling te maken, zoals hier in de showroom. In deze opstelling vanaf 5144 EUR (incl. BTW) in Stofgroep LSA.

 

Alle zitmeubelen zijn verkrijgbaar in een ruime keuze collectie stoffen met verschillende structuren, kleuren en materiaal samenstellingen, waarbij elke stofgroep haar eigen prijscategorie heeft. Kom langs in de showroom en ontdek de mogelijkheden om jouw nieuwe zitlandschap, eetkamer opstelling en meer samen te stellen met een van onze interieur specialisten. Voor meer informatie, klik hier.