Restaurant Verkiezing 2018: L'Anatara valt driemaal in de prijzen!

Deze maand vond de award uitreiking van de verkiezing van het leukste restaurant plaats. De afgelopen tijd kon er gestemd worden op restaurants uit heel Nederland. Na de telling van de stemmen kwam L'Anatra als winnaar uit de bus binnen de gemeente Breda. Het Turkse restaurant ging met maar liefst drie prijzen naar huis! 

L'anatra valt drie keer in de prijzen bij restaurant verkiezingen! 


L'Anatra is al bijna 25 jaar te vinden aan de Haagdijk in Breda. Deze week viel het Turkse restaurant maar liefst drie keer in de prijzen tijdens de Restaurant Verkiezingen van 2018! L'Anatra werd uitgeroepen tot leukste restaurant van Breda. Daarnaast wonnen ze de 'Gold Award' en kregen ze de hoogste waardering in de gemeente Breda. 

De restaurants die gemiddeld een cijfer 9 of hoger kregen, mochten de titel 'Gold Award' voeren. Naast L'Anatra die deze prijs wist te bemachtigen, viel restaurant LOFF ook in de prijzen. Zij mochten bovendien de 'Gold Award' mee naar huis nemen. Uit Breda vielen daarnaast restaurants als Hemels, Salon de Provence en Griekse Taverna Tasos in de prijzen.