5x Sushirestaurants in Breda

Sushi, wie houdt er niet van?! In Breda is er gelukkig genoeg keuze voor deze heerlijke Japanse keuken. Speciaal voor alle sushilovers hebben wij de lekkerste sushi restaurants van Breda geselecteerd. 

Geisha Lounge

Een bezoek aan Geisha Lounge staat garant voor taste, experience & excitement. In dit prachtige restaurant heb jij gegarandeerd een heerlijke avond! Geniet van all you can eat sushi al vanaf €25,50 voor diner en al vanaf €12,95 voor een sushi lunch. Verder staat Geisha Lounge ook bekend om de grote hoeveelheid aan verschillende cocktails die er geschonken worden. Alle ingrediënten voor een top avond.  Geisha Lounge is gevestigd midden in het uitgaansgebied van Breda op de Havermarkt. 

UME


In de sfeervolle ambiance van Ume kan je genieten van wel 100 verschillende all you can eat gerechten. Ume is gevestigd in het pand 'Dok64' aan de Markendaalseweg, aan het water van de Nieuwe Mark en slechts vijfhonderd meter verwijderd van hartje Breda. Op mooie dagen is het tevens mogelijk plaats te nemen op het drijvend terras. Hoe heerlijk is dat! Sinds kort is Ume ook in de Foodhall gevestigd. 

Sumo Oriental


Sumo Oriental, deze naam komt je misschien bekend voor en dat klopt ook! Sumo Oriental is namelijk het kleine broertje van restaurant Sumo op de Grote Markt. De kaart van Sumo Oriental bevat meer dan 40 kleine gerechtjes die meer gericht zijn op shared dining. Je kan kiezen om all you can eat te eten of voor het a la carte menu te gaan. Het verschil tussen Sumo en Sumo Oriental zit hem in de service, kwaliteit van het eten en de exclusiviteit van het interieur.

Restaurant BAO


Wanneer je voor iets meer exclusievere sushi wilt gaan ben je bij Bao aan het goede adres! Laat je verrassen door smaaksensaties uit heel Azië en geniet van al het lekkers wat Bao te bieden heeft. Hier kan je a la carte sushi en andere Aziatische gerechten bestellen. Een aanrader is de sushi & sashimi boot met een variatie van verschillende sushi en sashimi. 

Sumo Grote Markt


Op de Grote Markt midden in Breda vind je het sfeervolle all you can eat restaurant Sumo. Waan jezelf voor even in Japan met het prachtige interieur. Bij Sumo kun je genieten van verschillende sushi & grill gerechten. Je dineert hier al vanaf €27,50 en je luncht hier vanaf €16,50. Genieten gegarandeerd!