Sushi en cocktails in het vernieuwde interieur van Geisha Lounge Breda

Geisha Lounge staat bij veel mensen in het favorietenlijstje om sushi te eten, maar wist je dat je hier ook heerlijke cocktails kunt drinken? Onlangs werd het interieur gedeeltelijk vernieuwd en kreeg de cocktailbar een upgrade. We besloten om een kijkje te nemen en een aantal cocktails te proeven. 

WIN EEN COCKTAIL CHEque T.W.V. €25 VIA FACEBOOK & INSTAGRAM

Het voorste gedeelte van het restaurant heeft nieuwe stoelen en bankjes gekregen. De zaak heeft hierdoor een warmere uitstraling gekregen en je zit ook nog eens heel comfortabel. 

De cocktailbar is uitgebreid met een stalen frame, waarin alle dranken staan. "We hebben ook het assortiment van spirits, siropen en mixers uitgebreid" licht eigenaar June toe. 

Uiteraard kun je tijdens het diner genieten van een heerlijke cocktail, maar je bent hier ook welkom voor alleen een drankje. Op de cocktailkaart staan vele klassiekers! Komende periode zullen er nog meer mooie en vooral lekkere cocktails worden toegevoegd. 

Wij starten met een "all time classic", de Margarita! Bij Geisha wordt deze gemaakt met Tequila Olmeca Altos Plata (100% agave), triple sec en limoensap. Het zuur van de cocktail wordt mooi in balans gebracht met het zoute randje op het glas. 

De volgende twee cocktails worden geserveerd in mooie Tiki bekers: Kawasaki Monkey (rechts) en de Samurai Warrior (links). De Kawasaki Monkey wordt gemaakt met Absolute Mandarin vodka, Malibu, Pisang Ambon, Peach Trea en jus d'orange. Een lekkere zomerse licht zoete cocktail. De Samurai Warrior wordt gemaakt met Tanqueray Rangpur, Tripple Sec, lime, grasferry liqor en cranberry sap. Bij deze cocktails eten twee schalen met een heerlijke sushi mix. 

De laatste cocktail die we drinken is de Dark & Stormy. Een vrij kruidige cocktail met iets meer pit dan zijn voorgangers. Deze cocktail wordt gemaakt met Gosling Black rum, een halve lime en Ginger Beer van Fevertree. 

Geisha Lounge Breda heeft overigens bijna het volledige assortiment van Fever Tree, keuze genoeg dus!

Naast het feit dat Geisha Lounge Breda gewoon een mooie en gezellig zaak is om te zitten kun je hier heerlijk dineren en gezellig borrelen. De uitgebreide cocktailbar is voor ons reden genoeg om nog een keer terug te komen en lekker lang te blijven hangen!