Tags: mode, kleding , Pakken, schoenen

10x Suit up!

Mannen opgelet! Heb jij een hoognodig een pak nodig? Wij zijn we er zeker van dat je die bij deze winkels kan vinden! Deze selectie bevat alles van casual tot de klassieke slim fit pakken, business overhemden, pantalons en nette schoenen om te matchen. 

Get your suit!

pakkenfabriek

Bij PakkenFabriek vind je een uitgebreide collectie pakken, shirts en accessoires. De collecties zijn met de grootste zorg samengesteld door onze fashion-experts. Je krijgt altijd eerlijk advies van de fashion-experts. Zo weet je zeker dat je de blits maakt in jouw aangeschafte pak.

gents


GENTS is een specialist in formele (gala) herenkleding. Ben je op zoek naar een smoking, trouwkostuum of business suit? Dan zul je bij GENTS zeker slagen! Je vindt er pakken en smokings v.a. €99,95 tot max. €249,95. GENTS beschikt over alle maten met een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding.

michael & Giso

Met een innovatieve kijk op maatwerk is Michael & Giso in 2007 begonnen met het opzetten van een nieuw merk. Een merk dat de beste aspecten van vroeger in een nieuwe jasje stopt om vervolgens de klant te voorzien van een Private Tailoring ervaring die persoonlijk en onvergetelijk is. Een ervaring die draait om het individu, en niet om de massa.

Tresanti

TRESANTI is een relatief nieuw merk, dat sinds twee jaar op de markt is. Met name in het buitenland is het merk al erg populair, maar ook in Nederland maakt het nu een opmars. In eerste instantie werd het merk verkocht in pop-up stores in modewarenhuis Hudson's Bay. Sinds korte tijd is de winkel gevestigd aan Winkelhof 't Sas op nummer 4! 

BASTIAANSEN MODESTAD

Bastiaansen Modestad is een enorme winkel, 2250 m2 om precies te zijn. De winkel beschikt over de mooiste collecties voor dames, heren en kids zijn verdeeld over 5 verdiepingen en 8 afdelingen. Elke afdeling heeft een eigen identiteit die volledig aansluit bij de collecties die daar worden verkocht. Zo bieden ze je graag een totaalbeleving.

Cornelius Herenmode

Cornelius Herenmode, kleding kopen in een omgeving waar je rustig zelf je combinaties kunt samenstellen of, indien gewenst, uitgebreid geadviseerd wordt. De ontspannen sfeer met persoonlijk contact maakt het voor iedere man een winkel waar hij graag komt. Mooie kleding die bij je past en waarin je jezelf op je gemak voelt, dat is wat je zoekt!

Rings & Suits

Rings & Suits staat voor ringen en pakken. In eerste instantie lijkt dit misschien een vreemde combinatie? Maar wanneer we van deze combinatie trouwringen en trouwpakken maken, dan klopt het plaatje weer. En dat is precies wat we doen. Met ca. 1000 paar ringen en ca. 1500 stoffen wordt het gezellig winkelen voor je bruiloft. Tenslotte verdient de klant dit aanbod dat bij een specialist past. Dat kan bij Rings & Suits eenvoudig en handig onder één dak.

Van Bommel

Bij van Bommel schoenmode ben je aan het juiste adres voor heren- en damesschoenen van de beste kwaliteitsmerken. Het uitgebreide assortiment biedt schoenen voor elke gelegenheid of je nu op zoek bent naar een stijlvolle pump, sneakers of een geklede veterschoen. Van Bommel is dé perfecte uitvalsbasis om stijlvolle schoenen te matchen met jouw pak!

De Roos Schoenen

De Roos Schoenen is al vele jaren een begrip in Breda en sinds 1989 gevestigd aan de Ginnekenweg 37. De winkel verkoopt schoenen van een hoge kwaliteit en stelt de collectie ieder seizoen met de uiterste zorg samen. De Roos Schoenen is dé perfecte uitvalsbasis om stijlvolle schoenen te matchen met jouw pak!

ouwe jongens krentenbrood

Ouwe Jongens Krentenbrood, naast het Van Coothplein in Breda, is dé herenmodezaak waar je goede kwaliteit voor een gunstige prijs kunt vinden. Zakelijk en casual. Van schoen tot pet en alles wat ertussen zit! Ga eens kijken en laat je verrassen door de uitgebreide collectie.