STRND opent tent met ballen!

Aanstaande vrijdag 3 juli opent STRND de eerste Jeu de Boules Club van Breda: PLAYGRND, een plek waar je met vrienden en collega’s geniet van een heerlijke avond uit. STRND mixt een aantal concepten in een relaxte clubvibe gecombineerd met héérlijk eten!

go out and play


Een jeu de boules club, Ping Pong Area en Minigolf Revolution! Midgetgolf, dat is toch dat foeilelijke kinderspel? Nee Mini Golf, niet 2.0 maar echt 3.0! Het stoffige imago is eens goed van al deze laagdrempelige activiteiten geklopt en in een volledige hippe nieuwe jas gestoken. Met een groot assortiment speciaalbieren, cocktails en bijzondere streetfood gerechten is je stap avond compleet. Dit wordt spelen voor volwassenen!

In Amsterdam, Utrecht en Tilburg zijn al een aantal populaire Boules Barren en Ping Pong Clubs waar een jong en trendy publiek op vrijdagmiddag start met het weekend en ook op zaterdag en zondag tot in de late uurtjes blijft hangen voor een potje jeu de boules, lekker eten en drinken.


Het nieuwe uitgaan? Bij STRND denken ze van wel! Iedereen kent het wel.. het jeu de boules sfeertje op de camping of in het park. Met je vrienden aan de babbel, drankje erbij en ondertussen een lekker balletje gooien. Nieuwe mensen ontmoeten doe je bij de ronde pingpong tafels. Join the tables bij de populairste pingpong variant: rond de tafel!

Morgen (3 juli) is de eerste dag dat PLAYGRND is geopend. De hele maand juli kan je voor een speciaal introductietarief van €5,- een ticket kopen om kennis te maken met alle activiteiten binnen het vernieuwende concept.

Tickets reserveer je via www.playgrndbreda.nl. Voor groepsreserveringen en events neem je contact op met STRND via info@strnd.nl.