STRND December Walk Thru

Wil jij je collega’s verassen met een echt persoonlijk kerstpakket? Boek dan nog snel de STRND December Walk Thru! Hét persoonlijke uitje met collega's als afsluiter van een gek jaar. 


Bij STRND kun je nu terecht voor een persoonlijk uitje met je collega's. Heb jij je kerstpakket al geregeld maar zoek je nog een unieke uitreik locatie? Neem dan zeker contact op. Bij de STRND December Walk Thru is aan alles gedacht. Zo is het mogelijk om je eigen kerstpakket uit te reiken 100% veilig in groepjes van 4, met een persoonlijke boodschap van de directeur/manager/collega en in diverse areas een leuke activiteit. Maak jij je collega nog even snel in met een potje pingpong? Bij STRND is het mogelijk! Na 60 minuten ga je met een voldaan gevoel weer naar huis en kun je nog lang na genieten van deze bijzondere en persoonlijk jaarafsluiter. 

Nog geen kerstpakket geregeld? Ook daar is aan gedacht! In samenwerking met Breda Maakt Mij Blij kan STRND ook jouw kerstpakket verzorgen. Met dit pakket steun je tevens het goede doel: Stichting Nora Werkt. 

Neem voor meer informatie contact op via 076-7676002 of stuur een mailtje naar info@strnd.nl.