Strellson bestaat 1 jaar!

Dit weekend bestaat Strellson Breda alweer 1 jaar. Gefeliciteerd! Voor deze mannenmode winkel, afkomstig uit Zwitserland, was het geen makkelijk eerste jaar. Maar wat zijn ze blij om weer klanten te mogen ontvangen in hun prachtige winkel. 


Dit weekend is het alweer 1 jaar geleden dat Strellson haar deuren opende aan de Wilhelminastraat in Breda. Na een moeilijke tijd zijn ze blij dat ze weer open mogen om klanten te ontvangen. Het was daarom zeker geen makkelijk eerste jaar.

Strellson is een mannenmode winkel afkomstig uit Zwitserland. Deze winkel is een franchise en is daarmee de derde Strellson vestiging in Breda. Zeven dagen per week kun je hier terecht om heerlijk te shoppen, te passen en met een volle tas weer naar huis te gaan. De winkel aan de Wilhelimastraat is 125 vierkante meter groot. Groot genoeg om de gehele collectie mooi uit te gehangen in de winkel. Ben je nog op zoek naar een nieuwe zomer look of wil je alleen even inspiratie op doen? Loop dan gezellig even de winkel binnen. Ze helpen je graag!