Spullen & Smullen – Noem het najaar 2018 (lifestylemarkt) Zondag 4 november

Noem het Najaar. Wat je wil. Koud buiten? Hindert niet. Creatieve marktwinkels, fijn barretje en rijdende restaurants maken jouw middag fijn. Lekker warm binnen. De kachel is aan deze keer. Natuurlijk bij Spullen & Smullen – De markt voor levensgenieters. En met een muzikaal topprogramma wordt het nóg fijner. Inchecken dus aankomende zondag op Hotspot Station Breda!

Kom lekker shoppen, eten, drinken, genieten en ontmoeten aankomende zondag. Laat je verrassen door mooie spullen, heerlijke happen en ook een programma om van te smullen!

Gelijk om twaalf uur trappen we af met optredens van een toptalentenselectie van Gitaarschool Wijnand Brant onder de noemer TalentStage Nieuw deze keer is een muzikaal experiment met Drumschool Mark Eeftens. Cajonspeelster Eline Oomen zal de optredende gitaristen voorzien van een strak ritme.

Vanaf een uurtje of half twee staat Stijlloos voor je klaar. Kom naar deze zanggroep uit de Belcrum kijken en luisteren en wordt geïnspireerd om mee te doen. Ter plekke. En als nieuw lid. Van harte welkom!

Tussen twee en vier wordt de vleugel bemand door Joep Peeters, Bredaas jazzpianist van het eerste uur. Kom genieten van korte optredens op verschillende tijdstippen. Akoestisch, intiem en met de welbekende schwung die alleen Joep beheerst. Wellicht wordt er hier en daar nog een extra toonkunstige lekkernij uitgedeeld. Meezingen mag!

Om vier uur staat Famous Belcrum Recordings voor je klaar. Wederom een feestje uit de polder. Deze Bredase band speelt covers in een eigen akoestische en vocale bewerking. Zangeres Rosemarie Rops met haar gevolg gaan ervoor zorgen dat jij nooit genoeg krijgt van wederom (de laatste editie van dit jaar!) een magische editie Spullen & Smullen – markt voor levensgenieters.

 Spullen & Smullen – De markt voor levensgenieters is een feestje voor jong en oud en kent een vrije entree. Meer informatie vind je op www.spullenensmullen.nl.