Grego Design Special

Of je nu net verhuisd bent of op zoek naar manieren om je huidige ruimte te verbeteren, het ontwerpen van een interieur kan een spannende maar ook uitdagende taak zijn. Gelukkig zijn er tal van stijlen, kleuren, materialen en meubels om uit te kiezen, met de juiste tips kun je jouw droomruimte creëren. In dit artikel duiken we samen met Grego van den Broek in de wereld van interior design.

Grego van den Broek is afgestudeerd aan de KHM in Mechelen (BE) en SUPSI te Lugano (CH). Sinds 2009 heeft Grego zijn ontwerp studio opgericht in Breda. Hier houdt hij zich bezig met het ontwerpen voor woning, winkel en bedrijfs opdrachten, van een eerste schetsontwerp tot uitvoering. Grego vertaalt zijn advies in functionele en exclusieve ontwerpen. Daarmee biedt hij een uniek en onderscheidend totaalplaatje aan. Zijn uitgesproken visie waarin symmetrie, eenvoud en interieurs samensmelten zijn herkenbaar.

Interieurontwerp is meer dan alleen het creëren van een mooie ruimte; het gaat erom een sfeer te creëren die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Een interieur ligt dichtbij de mens. Het is een gevoel en sfeer waar je elke dag in wilt thuiskomen en het liefst zo lang mogelijk wilt verblijven. Interieur is als een tweede huid, op maat gemaakt naar jouw smaak en wensen. Alles moet kloppen en op de juiste plaats zitten. Architectuur brengt een project naar een hoger niveau. Dit werkt krachtig en is zichtbaar in het totaalplaatje. Van een kleine zichtlijn aanpassing tot een complexe bouwkundige ingreep, Grego en zijn team gaan voor de meest optimale indeling van de ruimte.

DE KRACHT VAN GREGO DESIGN 

Onze kracht zit in het optimale gebruik van interieur en architectuur, we zorgen dat deze twee onderdelen naadloos samenvloeien. Dit kunnen we alleen maar realiseren doordat we alles op maat laten maken. Hiervoor hebben we een aantal vaste interieurbouwers die onze taal begrijpen en dat werkt erg fijn. De meeste opdrachtgevers komen naar ons omdat ze iets vernieuwends willen. Dus geen zwarte stalen deuren en en visgraat vloer. Die vrijheid om iets nieuws te bedenken geeft ons energie en inspiratie. Dan weten we dat we ‘ons ding’ kunnen doen. Naast onze high-end projecten nemen we nog steeds graag de wat kleinere aanvragen aan voor een keuken of kastenwand ontwerp. We gaan altijd voor een fantastisch eindresultaat.

In het werk van Grego design studio vloeien interieur en architectuur samen 

Laat je inspireren bij Grego design studio 
Grego Design Studio is een inspirerende plek waar je alle ideeën tot leven kunt laten komen. Het team van Grego design nodigt je hier graag uit om te brainstormen over jouw wensen en te inspireren met nieuwe ideeën. Grego Design Studio is gevestigd aan de Ceresstraat 35 in Breda. Bekijk meer informatie op gregodesign.nl of neem direct contact op via info@gregodesign.nl en +316 24 102 757.

Wat kun je verwachten tijdens een samenwerking met Grego design?

Een klant kan van ons een uniek ontwerp verwachten, waarin het proces van eerste schets tot uitvoering volledig wordt begeleid. Dit neemt voor de klant veel druk weg. We starten met een kennismakingsgesprek waarin we alle wensen van de klant bespreken. De werkzaamheden worden opgesteld en we kunnen aan de slag met de schets van het ontwerp. Vervolgens kan de opdrachtgever kiezen uit twee ontwerpen, waarvan we er één volledig in detail uitwerken. Compleet met electra, lichtplannen, interieur tekeningen, verlichting en meubelvoorstellen. Op basis van deze uitwerkingen kunnen onze partners (aannemers, interieur bouwers, e.d) offertes maken en het werk uitvoeren. Tijdens al deze processen zijn wij zeer nauw betrokken. Zo heeft onze opdrachtgever altijd één aanspreekpunt en kunnen zij zich volledig focussen op de leuke aspecten van een nieuw interieur.

Het maatwerk maakt jullie uniek, hoe verloopt het contact met de klant? 

Ons werk is heel persoonlijk. Veel klanten vragen ons om een volledig huis te ontwerpen, dit betekend dat we meedenken over alle ruimtes en dit uitwerken tot in detail. Hiervoor moeten we dus goed weten wat de levensstijl van onze opdrachtgever is. Omdat we alles op maat ontwerpen en maken, is vrijwel alles mogelijk.

Project RNR
Een fantastisch renovatie project van een vrijstaand woonhuis in Brabant. Hier is een U-vormige aanbouw gerealiseerd met een centrale binnentuin. In de aanbouw is een luxe buitenkeuken met BBQ haard, een overdekte lounge ruimte en een poolhouse voor een frisse douche na zwemmen in het buitenzwembad. De bestaande woonkamer is opengebroken naar de binnen lounge waar minimalistische raampuien zijn toegepast zonder kozijnen, op deze manier loopt binnen volledig over in buiten. Zomers schuif je deze volledig open naar het terras. Dit geeft het huis een enorm ruimtelijk gevoel en brengt de rust van natuur terug in het huis.

Project Lumen 
Op dit moment in aanbouw op de duinen van Scheveningen is project Lumen. Waar we gevraagd zijn een totaal interieur te ontwerpen in een 300m2 luxe appartement met vrij uitzicht over zee. Een fantastische locatie waar we een minimalistisch strandhuis hebben ontworpen in zandtinten gecombineerd met licht en donker houten meubels. De wanden, plafonds en kasten zijn voorzien van een bijzondere structuur afwerking die samenvloeien. In het maatwerk interieur. Een bijzondere plek waar je iedere keer terug komt in zomerse sferen. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk alle projecten op www.gregodesign.nl.