Experience blog: bowlen, lasergamen en saté bij Vier Hoog Breda

Het is half 5 in de middag en het is grauw, nat en koud buiten. Ik besluit om met mijn gezin naar Breepark te rijden. Op weg naar Vier Hoog Breda voor een gezellige middag met de kinderen. Bij binnenkomst worden we warm ontvangen door de spontane gastvrouw. 

De sfeer is meteen goed. Dit komt door de warme, gezellige en trendy uitstraling. Maar ook door de kerstmuziek, de gekleurde led verlichting en het vriendelijke personeel. De toffe projecties op de enorme Led-Wall maken de sfeer compleet! Bij Vierhoog kan je niet alleen terecht voor een gezellig partijtje bowlen, je kan er laser gamen, ontsnappen uit de escaperoom en ook nog eens goed eten.

Ze hebben verschillende soorten acties lopen. Wij hakken de week doormidden en kiezen voor de combideal bowlen & saté. We trekken onze bowl schoenen aan en kiezen baan 6. De kinderen ontfermen zich over de namen en stellen het scorebord in. De kinderen maken nog even een gekke foto voor het scorebord en we kunnen los. De kleinste (6 jaar) kan al lekker zelfstandig meedoen. De bumpers zijn ingesteld en er liggen genoeg lichte ballen. De draak met glijbaan zorgt ervoor dat hij al gelijk z’n eerste spare gooit. Heerlijk om te zien hoe iedereen geniet als alle kegels omgaan.

Tussendoor nemen we een lekker drankje. De ene goede worp na de andere van de kinderen zorgt ervoor dat ze ons inmaken. Het uur vliegt voorbij! Nadat we de schoenen hebben ingeleverd gaan we lekker wat eten bij restaurant Vier. Daar staat de gereserveerde tafel al voor ons klaar. We starten met een drankje met vooraf knapperig, vers brood met smeersels. De aioli smaakt lekker. Is zacht en goed op smaak. Al snel krijgen we de saté leuk gepresenteerd op een bord. Het rode pannetje op het bord heeft een gezellige manier van tafelen. Daarnaast liggen gebakken frietjes met mayonaise. Het pannetje is goed gevuld met kipsaté. Bovenop zijn krokante uitjes gestrooid. Een top gerecht na een uurtje bowlen! Hartstikke leuke combinatie bowlen&saté.


Na de heerlijke saté krijgen we de mogelijkheid om een sessie te lasergamen. Dit kunnen wij natuurlijk niet voorbij laten gaan. Een revanche is mogelijk. We krijgen vesten aangewezen, de kinderen krijgen een extra kussensteun. Hierdoor kan ook de kleinste meedoen. Na het zien van het introductie filmpje gaan we naar binnen. De spanning stijgt! We hebben 2 teams gemaakt! 

Rennen is verboden, maar snel lopen om de tegenstander te snel af zijn is behoorlijk intensief. Natuurlijk was ik na 12 minuten afgemat maar wel uitgeroepen als de winnaar. De kinderen vinden het fantastisch bij vierhoog en wilde graag nog eens terugkomen. Wij vinden het, dé ideale uit-tip met de kerstvakantie in het vooruitzicht. Dus maak snel je reservering, want bij Vier Hoog  Breda zit je goed!