Shoeby Breda en Roots slaan de handen ineen: WIN EEN MAKE-OVER!

Fashionwinkel Shoeby en kapperszaak Roots slaan de handen ineen en komen met een super leuke win-actie voor de decemberdagen! Volgers maken namelijk kans op een complete make-over! 5 december op pakjesavond gaat de actie van start en kunnen mensen reageren via facebook. Op 20 december zal de gelukkige winnaar bekend gemaakt worden. 

Maak via Facebook kans op een complete make-over!

Shoeby in de Torenstraat in het centrum van Breda en Roots kapper Breda komen gezamenlijk met de win-actie. Shoeby heeft een eigentijds, herkenbaar en duidelijke eigen identiteit. De combinatie van sterke basics en trendy fashion maakt het dé complete zaak voor mannen en vrouwen op het gebied van mode. In de winkel kun je altijd terecht voor advies op maat, maar wie weet ben jij er straks ook om een complete make-over te ondergaan! 

Roots is op dit moment gevestigd aan de Haagdijk 20, maar zal vanaf 2018 verhuizen naar de Nieuwstraat 34. Roots staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Met een professioneel en creatief team dat met oog voor detail werkt, denken ze graag met je mee om zo tot een perfect resultaat te komen. Roots geeft je die coole en geraffineerde look die een make-over compleet maakt!

Win een complete look voor de feestdagen!

Deelnemers maken kans op een complete outfit t.w.v. €150,- en een knipbeurt inclusief wassen en styling t.w.v. €32,50! Hoe je kans maakt? Ga naar de facebookpagina en reageer onder het bericht en tag je vrienden en vriendinnen! En vergeet ook niet de pagina van Roots & Shoeby te liken!