Rosa Breda opent eind juli haar deuren

Eind juli zal Breda weer een mooie winkel rijker zijn. Rosa Breda zal dan haar deuren openen in de historische Boschstraat. In dit artikel verklappen wij vast een en ander zodat je weet wat je kunt verwachten.

en plek waar menig Bredanaar én niet-Bredanaar graag een rondje voor omrijdt

Robert en Samantha begonnen september afgelopen jaar al BoBo's Bonbons in Terheijden. Een plek waar menig Bredanaar én niet-Bredanaar graag de meest verrukkelijke bonbons besteld. Nu, ruim negen maanden later, is het dankzij de populariteit van de producten tijd voor dit stel om de volgende uitdaging aan te gaan: het openen van Rosa aan de Boschstraat in Breda.

Rosa zal haar deuren openen op nummer 66, naast Stripspecialist. In de winkel kun je een grote werkbank verwachten waar de populaire bonbons gemaakt zullen worden. Dit is de basis. Bonbons met vrolijke kleuren en smaken als onder andere yoghurt / framboos, komkommer / limoen en speculoos zullen de revue passeren. 

 stoere elementen en natuurtinten

Daarnaast zal Rosa een aanvullend assortiment aanbieden voor alles wat te maken heeft met 'een avondje thuis'. Denk hierbij aan koffie, thee en cadeau artikelen, maar ook  aan wijnen van Hoogland Wijnimport en kazen van Fromagerie Guillaume zullen niet ontbreken. Verder zal het interieur bestaan uit voornamelijk stoere elementen en natuurtinten. 


Laat jij liever iets op maat ontwikkelen? Bijvoorbeeld voor een bruiloft of geboorte? Of juist voor een zilveren/gouden bruiloft? Dat kan uiteraard ook.

Kun jij niet wachten tot eind juli met het proeven van de heerlijke bonbons? Dit kunnen we ons helemaal voorstellen! Je kunt ze alvast bestellen in de webshop