19 augustus opent Restaurant By Fred de deuren!

Een luxe 6-gangen diner met bijpassende wijnen is wat je kunt verwachten bij restaurant By Fred. De verbouwing is nog in volle gang maar in het oude pand van La Bella Vita in de Belcrum zal vanaf 19 augustus het Franse restaurant By Fred openen. 

Eigenaar Fred nodigde ons uit om alvast een kijkje te komen nemen. Fred heeft een grote passie voor wijn en wilde eerst een wijnwinkel openen met luxe proeverijen. Toen de kans zich voordeed om La Bella Vita over te nemen greep hij deze met beide handen aan. Over het interieur kunnen we nog niet veel zeggen, maar de woorden"zwart, goud en sjiek" staan centraal. 

EEN AVOND UIT EN CULINAIR GENIETEN VAN WIJN & SPIJS

By Fred wordt een fine dining bistro in een modern jasje. Ze gaan alleen een 6-gangen diner serveren, waarbij je kunt kiezen uit vis, vlees of vega(n). Voor eigenaar Fred is het belangrijk dat iedereen het gehele menu kan proeven, ondanks bepaalde intoleranties. Daarom kiest hij ervoor om alle gerechten lactose- en gluten vrij te bereiden. Uiteraard wordt bij alle gangen een bijpassende wijn geserveerd.