Porta Sud bestaat 1 jaar!

Aankomende donderdag is het precies één jaar geleden dat Porta Sud de deuren opende in de Passage Zuidpoort. Op 3 december vieren ze het 1-jarig jubileum en dat doen ze graag met jou! Natuurlijk anders dan gehoopt en gepland i.v.m. Corona, maar ze laten jou graag thuis genieten van hun 4- of 5-gangen jubileummenu. 


Het jubileummenu is te verkrijgen van 1 t/m 12 december. Ben je benieuwd uit welke gerechten het bestaat? Klik dan snel hier. Het menu is samengesteld door de medewerkers van Porta Sud. En die weten natuurlijk het beste te vertellen welke gerechten van het afgelopen jaar de ultieme favorieten zijn! 

Bestel jij 2 keer het 5-gangen menu? Dan geniet je van de actie 'feest voor twee'! Als je 2 keer het uitgebreide menu bestelt ontvang je namelijk een gratis flesje limoncello, helemaal zelfgemaakt. Leuke sidenote: het citroenen seizoen is goed op gang, waardoor de laatste batch van de limoncello ont-zet-tend goed is. Dat wil je proeven! 

Porta Sud heeft in het eerste jaar veel leuke, lieve en gezellige gasten mogen ontvangen in hun prachtige restaurant. Eigenaar en chef Ralph Geerts geeft aan ondanks alle omstandigheden ontzettend dankbaar te zijn voor het afgelopen jaar. Blij is hij met de gasten en de gezellige momenten en hij hoopt natuurlijk dat het snel weer zover is dat hij de deuren mag openen! Maar tot die tijd genieten we lekker thuis van de heerlijke gerechten van Porta Sud.