PLAYGRND loopt op rolletjes: THE ROLLERCLUB

In de kerstvakantie komt er een ware Rollerdisco naar Breda. Playgrnd Breda organiseert in de kerstvakantie een pop-up event genaamd The RollerClub. Je geniet niet alleen van de leukste games bij Playgrnd maar hebt nu ook de mogelijkheid om de rolschaatsen aan te trekken en je te mengen in die echte jaren 80 rollerscene!

Het concept wat op steeds meer plekken in Nederland voet aan de grond krijgt, trekt nu ook eindelijk naar Breda en vindt zijn heil bij Playgrnd. Playgrnd is onderdeel van STRND en is gevestigd in een sfeervolle industriële locatie. Daar worden binnenkort de rauwe industriële randjes gecombineerd met draaiende spiegelbollen en kleurrijke discolampen. The RollerClub is de perfecte fusie van sport en amusement, waar je kunt genieten van de vrijheid van beweging terwijl je wordt omringd door de levendige atmosfeer van een club. Dus trek de rolschaatsen aan, doe je mooiste outfit aan, haal een drankje of hapje aan de bar en herbeleef die bijzondere tijden van weleer bij The RollerClub.

Playgrnd en The RollerClub
Playgrnd is dé locatie in Breda waar je terecht kan voor een potje Jeu des Boules, Ping Pong, Mini Golf en vele andere toffe en unieke games. Dit gecombineerd met heerlijke streetfood en een uitgebreide horeca met verschillende speciaalbieren, wijnen en kleurrijke cocktails maakt het dé locatie voor een middag of avond vertier. Van Jenga en een heus bibberspiraal tot ouderwets sjoelen, ga helemaal los en beleef een heerlijk competitief avondje met vrienden, collega’s of familie! De plek voor jong en oud om plezier te maken, te ervaren en te genieten. Als er één activiteit is die daarbij aan sluit is dat volgens ons 100%: The RollerClub!


Pop-up in de Kerstvakantie
The RollerClub draait als pop-up in de kerstvakantie op 27,28 en 29 december en de week later van 3 januari t/m 7 januari. Tickets kosten € 9,50 voor 2 uur at The RollerClub. Dit is inclusief huur van de rolschaatsen en eventuele valbeschermers. Combineer je jouw Roller experience met een bezoek aan Playgrnd dan betaal je 14,50 per persoon en heb je de gehele middag en/of avond plezier!
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar geldt een korting van 50%. Join the club en reserveer je tickets via www.playgrndbreda.nl/therollerclub. Voor
groepsreserveringen en bedrijfsevents neem je contact op met PLAYGRND via