Parkies voortaan verder als Brand Parkies

In de steden Dordrecht, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom is Parkies al meer dan 20 jaar een vaste waarde tijdens de zomermaanden. Vanaf dit jaar gaat het festival verder onder de naam Brand Parkies. De organisatie sloot namelijk een nieuwe overeenkomst af met Heineken en de daaronder bijhorende Brouwerij Brand voor minimaal 5 jaar. Met steun van de brouwerij wordt het evenement inhoudelijk en operationeel verder ontwikkeld. 

De Brand Bierbrouwerij laat weten erg blij te zijn met het nieuwe partnership met Brand Parkies. Het concept van Brand Parkies, met live muziek, mensen samen laten komen en genieten, sluit perfect aan bij het bourgondische leven waar Brand voor staat. 

Vanaf 12 juli Brand Parkies
Ook in dit rare jaar is Brand Parkies in volle voorbereiding om concerten organiseren in de deelnemende gemeente. op 12 juli wordt de concertreeks gestart in Dordrecht, in Breda vanaf 13 juli en vanaf 14 juli is Roosendaal aan de beurt. De mogelijkheden in Bergen op Zoom worden nog onderzocht.

Zoals concerten horen te zijn
De organisatie achter Brand Parkies beseft maar al te goed dat de samenleving snakt naar cultuur, live muziek, ontspanning en elkaar ontmoeten. Daarom zet de organisatie alles op alles om tijdens de komende zomer zo snel als mogelijk van start te kunnen gaan. De organisatie is hiervoor in overleg met de verschillende gemeenten en heeft verschillende scenario's klaar loggen om te kunnen starten. Met de opgedane ervaringen van de Covid-proof concerten van september 2020 en de aankondigde versoepelingen kijkt de organisatie uit naar de komende zomer.

Summer of love
Wat blijft is de gezelligheid in het park op en zomerse doordeweekse dag. Op basis van een gevarieerd muzikaal programma met voor iedereen wat wils, ontmoetingen met vrienden en familie en een toegankelijke opstelling maar bovenal ...ZIN!

Meer informatie tref je binnenkort op www.parkies.nl en onze kanalen via social media.
https://www.facebook.com/brandparkies
https://www.instagram.com/brandparkies