OPENING SOON: CHATWICK COFFEE

Wellicht is het jullie al opgevallen! Op de Nieuwe Ginnekenstraat opent binnenkort een nieuwe koffiebar genaamd Chatwick Coffee. Hiermee is Breda een goede koffiezaak rijker. Wij spraken eigenaar Thomas en namen vast een kijkje.


Voor Thomas is werken met koffie niet nieuw. Hij heeft voor een lange tijd bij een koffiezaakje gewerkt in Den Haag. Hij had altijd al de droom om zijn eigen zaak te openen en toen het pand op de Nieuwe Ginnekenstraat vrij stond wist hij al snel dat dit zijn nieuwe zaak ging worden. 

Thomas gaat de zaak samen met zijn vader starten. Er komt een bar in waarbij je de verschillende (eigen) gebrande koffies kunt bestellen. Daarnaast is er ruimte voor een terras waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van een goede kop koffie en een lekker ontbijtje of een lunch. Van een echte verse kop koffie ben je dus zeker gegarandeerd. 

Op de kaart vind je dus eigen gebrande koffie. Dit maakt Chatwick ook gelijk uniek! Elke dag heb je een ruime keuze aan koffies en ook staan er dagelijks specials op de kaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geisha koffie. Je kunt ook verschillende soorten koffie gaan proeven. Daarnaast gaat Thomas zelf pasteitjes bakken die meer in de richting gaan van hartig dan van zoet. 

Het doel van Thomas is om Breda te laten genieten van écht lekkere koffie. Hij zou het daarnaast ook leuk vinden om lokale brander te zijn voor een aantal horeca zaken in Breda. De openingstijden zijn gebaseerd op het winkelend publiek en zullen zijn tussen 9 en 18. De zaak zal over ongeveer 3 weken zijn deuren openen en wij kunnen niet wachten om deze unieke koffie te komen proeven!