Opening Café de Kletserij

Café De Kletserij, voorheen de Maledieven, zal deze maand haar deuren openen aan de Klappeijstraat in Oosterhout. We mochten tijdens de ingrijpende verbouwing alvast een kijkje nemen en spraken eigenaar Stijn Reversma.

Stijn is geen onbekende in zowel de Bredase als de Oosterhoutse horeca. Vanaf zijn 18e werkt hij al in de horeca. Zo heeft hij bij zaken als de Drie Gezusters, Shooters, Stammeneeke Breda, Merlijn, La Place en Café Nassau gewerkt. 

Warm, gezellig en eigentijds modern bruincafé.

Het café is eigenlijk vernoemd naar de naam van de straat; klappij betekend van oorsprong kletsen/roddelen. Toen het café dit jaar tijdelijk open tijdens carnaval had het de naam "de Roddelaar". Na carnaval ging het café dicht voor een grote verbouwing. We mogen nog geen foto's laten zien, maar kunnen je vertellen dat echt alles wordt aangepakt. 

Café de Kletserij moet volgens eigenaar Stijn Reversma een modern bruincafé worden. "De zaak moet vooral warm, gezellig en van deze tijd zijn" volgens Stijn. Er zullen daarom veel materialen zoals hout en staal gebruikt gaan worden. 

Op doordeweekse dagen zal het café zich richten op de gezellige borrel; rustige muziek, borrelhapjes, speciaalbieren, lekkere wijntjes en gin-tonics. In het weekend zullen verschillende DJ's draaien en mag het "dak eraf"! De doelgroep van het café is 18+, met een lichte focus op de midden 20.