Een kijkje in de nieuwe winkel van OJK Menswear

Ouwe Jongens Krentenbrood heropende onlangs de deuren van de vernieuwde winkel. De zaak heeft een flinke uitbouw gekregen en is van top tot teen volledig verbouwd. Eigenaren Lisette en Pieter Seijkens nodigden ons uit om een kijkje te komen nemen. 

Bij binnenkomst springt gelijk de prachtige balie van marmer en hout in het oog. Dat in combinatie met de zwarte achterwand geeft de entree van de winkel een zeer luxueuze uitstraling. De rest van de winkel heeft een lichte en frisse uitstraling, perfect voor het passen van kleding!

In het midden van de zaak staat een mooie koffiebar, waar je even kunt genieten van een stuk krentenbrood met koffie. Welke man wil nou niet zo shoppen?!

OJK is de herenmodezaak met zowel casuele als zakelijke kleding. Met de heropening is er ook een groot stuk voor maatpakken bijgekomen. Vanuit hier kun je via de openslaande deuren de binnentuin van OJK binnenlopen. rustgevend, groen en prachtig.

 Ben jij klaar voor een nieuwe garderobe voor de zomer? Dan is OJK de perfecte winkel voor jou. Ga eens lang en geniet van de ervaring.