De nieuwe lobby van Golden Tulip Keyser

In de afgelopen jaren is Golden Tulip Keyser Breda veel bezig geweest met het vernieuwen van hun viersterrenhotel. Zo zijn de bar en restaurant 'Orange' in 2014 in een nieuw jasje gestoken en zijn twee jaar later alle hotelkamers gerenoveerd. Na het vernieuwen van het restaurant en de hotelkamers vond Golden Tulip Keyser Breda het tijd worden voor nog een vernieuwing, namelijk die van de lobby.

een warm gevoel bij binnenkomst

Afgelopen juli zijn de eerste werkzaamheden voor de nieuwe lobby van Golden Tulip Keyser Breda begonnen. De scheidingsmuur tussen de lobby en het restaurant is opengebroken. Hiermee wordt een overzichtelijke uitstraling gecreëerd. Daarnaast zijn er speciaal voor de lobby meubels ontworpen. Ze hebben ervoor gekozen om de meubels te combineren met natuurlijke materialen, waardoor de lobby een unieke uitstraling krijgt. De gashaard die zij geplaatst hebben geeft je gelijk een warm gevoel.

de lobby heeft een huiselijk gevoel

De lobby is een plek waar mensen warm en vriendelijk ontvangen worden door het personeel van Golden Tulip Keyser Breda, maar ook een plek waar mensen samen kunnen komen. De hotelgasten zijn meer dan welkom om tijd door te brengen in de lobby. Dankzij de nieuwe meubels en de unieke en warme uitstraling heeft de lobby een huiselijk gevoel.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe lobby? Neem dan een kijkje op de website van Golden Tulip Keyser Breda of loop eens binnen.

Fotografie: Kaige.nl