Nieuwe aanwinst langs de A58 bij Breda: Restaurant Bargo!

Een nieuw restaurant openen tijdens corona is een groot risico maar de Hoevenaar ziet dit als een nieuw avontuur. Het pand waar het nieuwe restaurant zich zal vestigen stond al 2 jaar leeg maar nu komt er een gloednieuwe horecazaak, Bargo!


Als de lockdown eenmaal voorbij is en de restaurants weer open mogen, staan ze voor je klaar met lunch, diner, borrels en evenementen. Dit restaurant wordt gegarandeerd een succes want het ligt aan de A58 waardoor je er makkelijk kunt komen. De eigenaar heeft ook andere horecazaken dus hij weet waar die aan begint.

Ze hopen voor de lunch veel zakelijke meetings te verwachten want ze hebben namelijk  een verhuurbare vergaderruimte. Natuurlijk is iedereen welkom zoals gezinnen, partijen of gezellig samen. Uniek is Bargo zeker want op het terras kun je vliegtuigen spotten, hoe leuk is dat! De menukaart wordt beschreven als ‘brasserie plus’ dus daar zullen zeker goede gerechten geserveerd worden.

Na veel verbouwen is het restaurant nu echt af. Boven zijn twee vergaderruimtes en een hanger, die is omgebouwd tot een evenementenzaal voor feesten en bruiloften. En dat alles hebben ze verbouwd in 3 maanden. Ze kunnen dus niet wachten om mensen te verwelkomen in restaurant Bargo!