Nieuw in Breda: Silver & Gray

Sinds 20 mei heeft de nieuwe winkel Silver & Gray haar deuren geopend aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda. Hiermee is Breda weer een mooi én uniek concept rijker! 


Foto: Silver & Gray

Eigenaresse Henriëtte verteld enthousiast over haar nieuwe winkel. Vroeger heeft zij de vakschool voor mode gedaan en daarna is zij in privé sferen kleding gaan ontwerpen. Ze heeft jarenlang in de meubelbranche gewerkt en de laatste 2 jaar in de mode. Het bleef echter altijd bij haar kriebelen om een eigen zaak te openen en haar geluk kon toen ook niet op toen deze mooie zaak te huur stond. De zaak heeft een flinke verbouwing gehad en is omgetoverd tot een prachtige, lichte zaak met oog voor details.


Foto: Silver & Gray

Bij Silver & Gray verkopen ze mooie damesmode van merken die Breda nog niet kent, waaronder Poools, Angels, Bloomings, Emotions en Signe Nature. Naast dameskleding verkopen zij ook heerlijke verzorgingsproducten en thuisproducten van het merk Janzen. De kleding collectie is zorgvuldig samengesteld. Het zijn complete looks en/of oneindig combineerbare items geschikt voor elk moment van de dag, een feestje, naar je werk of voor in je vrije tijd. Leuk om te weten is dat je er binnenkort ook unieke zilveren sieraden uit eigen atelier vindt. Deze zijn gesmeed door Henriëtte onder het label S & G Design.


Foto: Silver & Gray

De kernwaarden voor deze winkel zijn eerlijkheid, vakbekwaamheid, creativiteit, eigenheid, servicegericht en persoonlijke aandacht en dit stralen zij ook zeker uit!

Silver & Grey kent geen drempel en iedereen is hier dan ook meer dan welkom. Stap binnen en geniet van de ongedwongen, gezellige ambiance. Ben je benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op de website óf bekijk deze video voor een leuke sfeerimpressie.