Nieuw in Breda: Vrienden van Jaap

Vrienden van Jaap is sinds kort geopend in onze prachtige Veemarktstraat! Je kunt hier terecht voor een goede kop koffie, een lekkere lunch en een uitstekende borrel. Wij werden uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen en met Jaap en Linda te praten over hun nieuwe zaak.

het echte huiskamergevoel

Jaap vertelt vol trots over zijn nieuwe zaak. Hij heeft al meer dan 30 jaar horeca ervaring bij verschillende zaken in Breda en wilde eigenlijk altijd al een eigen zaak openen. Jaap was niet echt op zoek, maar ineens kwam voormalig bistro Biarritz op zijn pad. Het kwam te koop te staan en al snel is Jaap gaan kijken binnen 10 dagen was dan ook alles geregeld en is Jaap de nieuwe eigenaar van deze zaak geworden.


Nadat Jaap de sleutel heeft gekregen van Vrienden van Jaap is hij begonnen met een kleine restyling, er zijn dan ook elementen van toen en van nu terug te zien in zijn zaak. Op 20 maart wilde hij zijn deuren openen maar toen gooide corona helaas roet in het eten. Gelukkig zag hij in dit negatieve nieuws toch het positieve en heeft hij extra tijd kunnen nemen om alles rustig op te starten.


Hoe hij op de naam is gekomen? Dat is eigenlijk heel simpel! Dankzij zijn jarenlange horeca ervaring in Breda heeft Jaap een groot netwerk opgebouwd. Met een kleine crowdfunding onder zijn vrienden is deze naam dan ook naar boven gekomen. Voor Jaap en Linda is het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt daarbij staan persoonlijke aandacht, oprechte interesse, een luisterend oor, een simpel en gezellig praatje maken in een hoog vaandel. Zij willen het echte huiskamergevoel overbrengen waarbij iedereen zich thuis voelt. 


Op de kaart staan mooie lunchgerechten, niet te veel keuze maar gewoon lekker en simpel. De borrel is erg belangrijk voor Linda en Jaap, ze hebben verschillende borrelplankjes en borrelhapjes samengesteld waardoor je lekker lang kunt blijven zitten en kan genieten van een lekker hapje en drankje. 

Ben jij net zo enthousiast geworden als ons? Reserveer dan snel een plekje! Neem ook eens een kijkje op de website voor meer informatie.