Nieuw aan de Haven: Club El Puerto

Wellicht is het jullie al opgevallen. In het kleine pandje aan de Haven nummer 11 zijn ze druk bezig met een flinke verbouwing. Binnenkort opent Club El Puerto hier haar deuren. Daarmee is de Haven weer een mooie hotspot rijker!

Club El Puerto krijgt een Argentijnse houtskool Grill keuken en serveert vanuit hier het beste vlees van hoge kwaliteit en de lekkerste vis van de grill en dagelijks vers. In de keuken staan koks met al meer dan 30 jaar ervaring in houtskool grillen. Bijzonder aan het concept is dat we dit nog niet veel zien in Breda.


Club El Puerto wil er echt gaan uitspringen met het terras, denk hierbij aan gezellige lounge zitjes, hoge tafels, tafelbarbecues en meer. Binnen krijgt het een luxe uitstraling gecombineerd met hout, verhoogde zitjes en banken en gezellige tafeltjes voor twee. De bar wordt open en dit zorgt voor meer gezelligheid met het personeel. De open keuken vindt plaats achterin het restaurant. 

Bij Club El Puerto draait het echt om sfeer, eten én beleven. Ze doen hun uiterste best om de beste producten te serveren. Daarnaast gaan ze een samenwerking aan met Heineken en verzorgen ze de lekkerste speciaal biertjes, denk hierbij aan mooie lichte en blonde speciaalbieren maar ook aan een aantal specials. Voor de wijnen gaan ze een samenwerking aan met Michael Daas. Het personeel gaat ook getraind worden zodat ze een grote wijnkennis hebben. Ze gaan normale huiswijnen schenken, maar ook écht goede lekkere wijn arrangementen. Dit trekken ze ook door in het glaswerk. Je kunt er natuurlijk ook terecht voor een goed glas whisky en nog veel meer. 

Het gaat hier echt om goed eten, lekkere proeverijen en goede muziek op de achtergrond. Zo zijn ze van plan om ook in het weekend een DJ lekkere plaatjes te laten draaien waar jij van kunt genieten met een lekker drankje en veel gezelligheid. El Puerto zal dagelijks geopend zijn voor lunch, borrel en diner. Wij kunnen niet wachten tot ze open gaan en hopen snel een plekje te scoren op het enorme terras met maar liefst 80 zitplaatsen! Geen houten stoeltjes, maar heerlijke loungesetjes, hoge tafels voor een leuk uitzicht over de altijd gezellige haven. Neem voor meer informatie ook vast een kijkje op de website

Ben je nog op zoek naar een toffe baan bij een moderne horecazaak op een top locatie aan de haven? El Puerto is op zoek naar runners met doorstroommogelijkheden, gastvrouwen, een assistent kok, keukenpersoneel en goede bartenders. Ze willen een gezellig en leuk team dat samen gaat knallen voor hun gasten aan de haven. De functies kunnen zowel parttime als fulltime vervult worden. Voor het personeel worden ook masterclasses gegeven voor de wijnen, bieren, champagnes en meer uiteraard op de kosten van El Puerto. Neem voor meer informatie contact op via info@elpuerto.nl

Voor de bemiddeling van dit pand hebben zij samengewerkt met Het Horecahuis. Neem ook eens een kijkje op de website