Dames opgelet, MUS&Zo is begonnen met nieuwe behandelingen!

Als de luchtige kleren uit de kast worden gehaald, dan ontdekken veel vrouwen tot hun grote schik weer cellulite op hun benen/ billen. Vanaf nu gaat Mus&zo cellulite (afslank) behandelingen geven in hun praktijk. Dit is een stevige bindweefsel massage waarbij ook gebruik wordt gemaakt van cups. 

make time for yourself...


De Anti-cellulite massage is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

De stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een gezondere, mooiere huid. Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 cm is, zo is uit onderzoek gebleken, niet ongebruikelijk. Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Ook zal men zich energieker voelen na een behandeling.

niet denken maar doen!

De Anti-cellulite behandeling is dé massage ter ondersteuning bij het afvallen. De Anti-cellulite behandeling is een kuur van 10 behandelingen.Bij deze kuur van 5 weken onderga je voor het beste resultaat 2 keer per week een behandeling van ongeveer 30 a 45 minuten (één zone). Er wordt gebruikgemaakt van een stevige bindweefselmassage en cupping. Een zone kan zijn: benen voor • benen achter • billen • buik • armen.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van MUS&Zo en op de Facebookpagina

rechts                                                     links