Miss Johnsen brengt cocktails, goede wijnen, oesters en shared dining naar Breda

In april zal Miss Johnsen haar deuren openen aan het Van Coothplein in Breda! Bereid je voor op cocktails, goede wijnen, oesters en shared dining in een hippe ambiance. Eigenares kelly van Hooijdonk nodigde ons uit om haar concept toe te lichten. 

Kelly van Hooijdonk is geen onbekende in de Bredase horeca. Ze nam in 2013 Hotel van Ham over van haar ouders en wijzigde de naam naar Nouveau van Ham. Nu is het naar eigen zeggen tijd voor de volgende stap en wordt het restaurant omgedoopt tot Miss Johnsen. De naam is een knipoog naar de voornaam van haar overleden vader John. 

Het hotel gaat verder onder de naam Boutique van Ham en wordt uitgebreid. Kelly heeft het naastgelegen pand erbij gehuurd, waardoor er twee extra hotelsuites bijkomen én beneden een receptie met bar. Deze bar gaat Santé by Boutique van Ham heten. 

Het restaurant, Miss Johnsen, krijgt ook een make-over waardoor het beter aansluit bij het vernieuwde hippe concept. Datzelfde geldt voor de menukaart waar de focus nu zal liggen op shared dining met lekker cocktails en goede wijnen.