Martin Garrix, DI-RECT, Maan & Nielson naar 538 Koningsdag

Eerder is al bekend gemaakt dat Tiësto & Hardwell op Koningsdag een bijzondere back-to-back set draaien in beider geboortestad Breda. Armin van Buuren, Dua Lipa, Jess Glynne en Miss Montreal staan op woensdag 27 april ook op het grootste Oranjefeest van het jaar op het Chasséveld.

Alle 40.000 kaarten voor 538Koningsdag zijn uitverkocht. Luisteraars van Radio 538 maken tussen 18 en 26 april nog wel kans op de allerlaatste kaarten.

Een Koninklijk Leven voor Even
Luisteraars van Radio 538 maken vanaf maandag 18 april tot Koningsdag kans op een ‘Koninklijk Leven voor Even’. De winnaar waant zich eventjes een echte Koning. De Koning voor Even ontvangt een staatstoelage van € 10.000, -, gaat op staatsbezoek naar Curaçao, wint een echte adellijke titel en een aantal VIP-kaarten voor 538Koningsdag.

De actie start op maandag 18 april in de uitzending van ‘Evers Staat Op’ als de eerste vraag gesteld wordt aan de eerste kandidaat. Vanaf dat moment krijgt deze luisteraar tijdens elk Radio 538-programma de kans om een Koninklijke vraag te beantwoorden. Als deze vraag fout beantwoord wordt, krijgt een volgende luisteraar de kans om door te gaan en de resterende vragen te beantwoorden. Wie de laatste vraag in de uitzending bij de ‘Coen en Sander Show’ op dinsdag 26 april goed heeft, wint het ‘Koninklijk Leven Voor Even’.

Alle deelnemers aan het spel winnen kaarten voor het uitverkochte 538Koningsdag.

538Koningsdag
Datum: woensdag 27 april 2015
Line-up: Tiësto & Hardwell, Armin van Buuren, Jess Glynne, Dua Lipa, Miss Montreal, Martin Garrix, DI-RECT, Maan en Nielson. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Locatie: Chasséveld in Breda
Tijd: 12:00 - 22:00 uur
Meer informatie: 538.nl/koningsdag