Marché Hoezee winterse feestdagen editie

Na 4 zomerse edities, is het nu tijd voor een prachtige feestdagen editie. Noteer 26 november in de agenda, want dan is Marché Hoezee terug in de St Janstraat en op het plein van Nieuwe Veste. 

voor mensen met een passie is er altijd een markt


Marché Hoezee is een kleinschalige kramerij, een creatieve en bijzondere markt, met prachtige producten. Een plek om te blijven hangen met een drankje of wat lekkers. Een heerlijke plek om samen te komen. Marché Hoezee is niet 'gewoon een markt', maar een markt mét! Met aandacht, met humor, met inhoud en met een randprogrammering. Oren en ogen krijgen de kost en er valt altijd wat te leren. Bij Marché Hoezee wordt kennis gedeeld. Ambacht staat namelijk hoog in het vaandel.

De uitgelezen kans om volop originele kadootjes te shoppen voor de feestdagen, om je te laten inspireren of om zelf aan de slag te gaan. Als je van creatieve makers, culturele doeners, vernuftige vinders en andere ambachtslui houdt, kom dan langs op 26 november!

Deze mensen, makers, crea's, vinders, dichters, verzamelaars, kunstenaars, bakkers en lieverds kun je tegenkomen op de markt : CatzandDogz, Lekker Kleurtje, Cowabunga, Rimanta, Labelh, SabinaBeads, City Sheep Nature, Geeff, De kleine kabouter, SprookjesDromen, PINT, Cafe Troela, HoutVanBreda, Atelier de tekenkamer, CrazyCats, Bep&Co, ECHT BROOD, Leon Poirters, Kolder, Catering PIEN, Cathy's Keuken, Dotje Doemaar, Ineke Jonkers, Coffee on Wheels, Opstroopwafel, Lá e Cá, 3 egels fun recycle design, Vintage Vedette, Argibald, Brocante Busje, Q-wuote, VIEF, Lilitas, Petal Spell, Image de Julie, Eva's Appels en Nieuwe Veste!